JULEFROKOST

1. adventsgave og nr. 2 på vej

IMG_1238

Så er vi endelig nået til årets hyggeligste måned, men jeg må sige at den sidste uge heller ikke har været helt skidt. I har da i hvert fald “made my day” flere gange med alle jeres søde kommentarer. Den heldige kartoffel blev Julie, som skrev denne kommentar:

“Er i eksamens-mode, men har nu sat julemusik på og sidder med stearinlys og laver noter – that makes my day!
http://www.youtube.com/watch?v=PhlLGeYB36U

Dækkeservietterne er så fine. Men også blokken :-)”

Skærmbillede 2013-12-01 kl. 20.51.37

Men det var jo kun 1. advent og der er hele 3 igen. Hele den næste uge kan du være med i lodtrækningen om flere LIND DNA produkter – der er stadig både en blok, dækkeservietter, et mobilcover og en computertaske tilbage.

For at deltage skal du på instagram tagge et billede, som stråler af hygge, med @mariafrandsendk og #corefoodjul – så trækker jeg næste søndag lod om endnu flere skønne produkter.

insta

Det kunne fx. være billeder som disse. De to første er fra en aften i NUTE‘s tegn i POP UP NR. 103 på Gl. Kongevej. Objects and use er også en del af pop up butikken, og hvis du ikke allerede er faldet pladask for de skønne produkter, så tror jeg ikke der går lang tid før du gør det. Det sidste billede er fra en infoaften om mad+medier-prisen 2014  for frivillige – smadder hyggeligt. Men hvad er hygge for dig? Del et billede og tag @mariafrandsendk og #corefoodjul.  

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEFROKOST