BROCCOLISALAT med æble og macadamianødder

1 dag tilbage BERLIN MARATHON

I morgen er dagen BERLIN MARATHON

8.45 går starten, og jep det er i morgen, søndag, at 36.000 løbeentusiaster krydser startlinjen til det 40. Berlin Mararthon og mit aller første.

For mig gælder det bare om at få et super sjovt løb (og alligevel kender jeg mig selv godt nok til at jeg giver den fuld skrue ligegyldigt hvad). Jeg skrev dette indlæg i onsdags, før vi tog afsted til Berlin for første gang for mit vedkommende. Og hvilken bedre måde at opleve Berlin på end når byen bliver lavet om til en stor gadefest.

Lørdag bliver marathonruten løbet på rulleskøjter og der er et par løb for børnene. Søndag går det løs både for os løbere, men også for rullestols”racere” og håndcykler – simpelthen så fedt! På selve ruten kommer der til at være et nyt band / underholdning ved ca. hver 500 meter. Det bliver jo en leg … forhåbentlig. Selvom det kan være svært for de fleste at forestille sig, at det kan være “sjovt” at løbe 42,195 km, så glæder jeg mig ufattelig meget.

Mht. til træningsplan og speciel kost og den slags, så har jeg formået at holde min ellers planlagte træningsplan i to dage … hmm. For det skal da ikke være en pestilens at træne op til et marathon – det skal være hyggeligt. Så jeg har løbet når jeg har haft lyst, og jeg har løbet så langt jeg havde lyst … og nogle gange en del længere. Mht. mad, har jeg spist godt og sundt, som altid og masser af grøntsager, mest i form af chokolade, for ifølge Price er mørk chokolade en grøntsag og man vælger vel selv hvem man tror på.

I morgen er dagen BERLIN MARATHON

Fuldstændig klar er jeg alligevel blevet uden andre skavanker end et fald over en gravhund, en pokkers masse vabler og slidgigt i begge knæ, men værre kunne det have været. Så nu er spørgsmålet bare om min fine bluse, friske ben og gode humør kan føre til en god tid. Hvem ved?

En hel drøm kan man vel ikke kalde det – for hvad skulle Copenhagen IRONMAN så være næste år? ;)

Hyg jer! :)

2 kommentarer

 • Maria

  Hej Maria!
  Ville bare lige skrive en hilsen, da jeg holder meget af at følge din blog.
  Jeg håber, dit løb gik fremragende som planlagt – du er i sandhed heldig at få den mulighed at gennemføre Berlin Marathon. Jeg drømmer selv om det, men løb desværre ind i en lyskeskade, som forhindrede mig…
  Men tak for en rigtig fin blog! :)
  Mange løbe- og gastronomiglade hilsner fra Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Frandsen

   Hej Maria,
   Hvor blev jeg bare glad af at få den hilsen. 1000 mange tak, hvor er du sød og mange tak fordi du vil følge med.
   Mit løb gik rigtig rigtig godt og bedre end forventet. Det er jeg da sørme da ked af at høre, er det en kronisk skade? Har selv haft problemer med lysken, men fangede det heldigvis i opløbet, så en pause kunne redde det fra at blive værre! Jeg håber virkelig at du kommer ovenpå igen og kan give dig selv den mulighed :)
   Mange hilsner Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROCCOLISALAT med æble og macadamianødder