PÅLÆGSCHOKOLADE hjemmelavet og vanedannende

ADVENTSGAVER fra mig til jer

Se nederst hvordan du deltager i konkurrencen :)

lind

Laeder-daekkeserviet-der-er-let-at-rengoere-brunbull

1414651_10151760384855658_639093311_n

Glædelig 2. advent, jeg håber i hvert fald at I nyder julen. Nu er det tid til at sende 2. pakke afsted og sætte 3. konkurrence igang. Den sidste uge har der været mulighed for at vinde de skønne LIND DNA produkter på instagram ved at tagge #corefoodjul og hvor er det nogle hyggelige billeder – mange tak fordi I ville dele dem. Jeg har også julehygget både i Tivoli og magasin, og jeg håber at den næste uge kan stå i julebag’s tegn, for det kribler lidt (meget) i fingrene for bage en masse og hygge med konfekt og chokolade!

Den heldige vinder i denne uge er SIMONE (på instagram @simonethelin) og jeg håber at din jul er blevet lidt sødere. Billedet er kalenderlyset i midten, anden nederst :)

unnamed

For at deltage i konkurrencen om at vinde næste søndag skal du lægge en respons-kommentar til dette indlæg – det kan være hvad du savner eller elsker ved corefood.dk, hvad der skal være mere eller mindre af eller hvis du ligger inde med gode idéer, så kom med dem – jeg tager imod med kyshånd :)

Og har du en “made my day”-historie så smid da den med ;) Hvis du er blevet  forelsket i et af de ovenstående produkter, så skriv det endelig også i kommentaren, så vil jeg gøre mit bedste for at opfylde DIT ønske. Vinderen trækkes søndag kl. 12 og husk at I kan følge corefood på både bloglovin‘, facebook oginstagram :D

25 kommentarer

 • Simone

  Weee – virkelig god adventsgave! :-D
  Har sendt en mail afsted til dig.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Als

  Jeg elsker din blog! Jeg savner måske lidt flere opskrifter, så jeg glæder mig at læse dine juleopskrifter:-)
  Hav en god søndag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er blevet helt forelsket i dækkeservietterne, så jeg krydser fingre hver søndag ;)
  Jeg er en forholdsvis ny læser, og er allerede vild med at få inspiration fra dine lækre opskrifter! Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om din træning? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg holder af Corefood for den ligefremme tone og de inspirerende indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taya

  Elsker alle de fine billeder og opskrifter på god mad. Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lise

  Hej :) mange tak for en fin blog. Jeg skal snart holde fødselsdagsbrunch, og kunne godt tænke mig lidt forskellige ideer. Der ud over ville jeg utrolig gerne have fingrene i Iphone-coveret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej :)
  Jeg kan godt lide blandingen af chokolade og sundere mad og træning – det er god inspiration!
  Det kunne være fedt, hvis du lavede et par lækre opskrifter på vegetariske hovedretter – eventuelt nogen, der er gode efter tri-træning ;)
  Jeg ønsker mig det fine notesbloketui, for mine notesbøger bliver altid sådan lidt møre, når de er med på farten ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er rigtig vild med din blog og især med dine søde sager/kager, som du laver lidt sundere, dem ville jeg elske at se flere af ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja H

  Jeg elsker opskrifterne og inspirationen det gir til selv at videre udvikle på dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria J

  Det jeg elsker allermest er dine opskrifter. De er ikke totalt fanatiske, som jeg ofte synes mange sundhedsbloggers opskrifter kan blive. De er på en måde mere “jordnære” og derfor har min familie heller intet imod at være forsøgskaniner for nogen af dine opskrifter. Der er masser af smag i dem. Især dine gulerodsboller og risotto er et kæmpe hit!!! Også synes jeg du er en fantastisk inspiration, at du stræber efter et maraton trods dine nedslidte knæ. Du er for sej. Jeg er selv blevet opereret 4 gange i højre knæ efter et spark fra en hest, men du giver mig håb om at jeg sgu nok skal komme ud og løbe som jeg gjorde før.
  Jeg er ret vild med coveret til telefonen hvor der også er en lomme til dankortet/mastercard etc. Det er en ret smart løsning og har ønsket mig den i længere tid. Måske er jeg heldig nu :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg elsker alle dine fine billeder og gode opskrifter, som jeg efterhånden har fået afprøvet et par stykker af :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H

  Jeg er helt forelsket i dækkeservietterne, så krydser fingre ! :)

  Jeg elsker at følge din blog, so keep up the good work ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg synes din blog er så lækker.
  Enkelt design og lækre opskrifter!
  Gerne flere af dem! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Jeg ved det kan være svært, når man har travlt, og jeg ved du gør hvad du kan – men jeg er sulten efter flere indlæg og flere lækre opskrifter :D Ellers er det bare en dejligt inspirerende blog, og hvis jeg ikke var sulten, bliver jeg det altid af at se på dine billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det kunne være lækkert at få lidt inspiration til morgenmad og evt. madpakke :))
  Er forresten nødt til at fortælle dig, at du er virkelig sej. Kæmpe inspiration i hvert fald for mig, men garanteret også for mange, mange andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Der er ikke lige umiddelbart noget, jeg savner på corefood.dk. Jeg synes, at du gør det pisse godt, og er vild med kombinationen af sund og syndig mad. Der skal jo helst være plads til begge dele. Jeg ville dog ikke have noget imod, hvis du begyndte at blogge lidt om din træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Elsker din blog; så mange lækre opskrifter.
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig en lidt sundere alternativ til hindbærsnitter, da alle de opskrifter der ligger på nettet er stopfyldt med sukker og smør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Er helt ny her på siden, men kommer da helt sikkert tilbage for hold da op en super flot og inspirerende side med masser af lækre billeder. Har allerede fundet mange opskrifter der helt klart skal udforskes :-)
  Glæder mig også til evt. kommende juleopskrifter i denne søde juletid.
  Jeg er ret forelsket i det flotte notesbloketui :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] vi lige tager det julede med, så husk at deltage i adventskonkurrencen om LIND DNA produkter lige her! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  jeg ELSKER at du har så meget med chokolade! samtidig med at det er sundhed. Det kan blandes og derfor er det perfekt!

  Måske noget morgenmad, jeg er træt af mit skyr eller æg, og kunne godt bruge lidt inspiration :-)

  Min made-my-day.. nu er klokken kin 8.45 men da jeg cyklede i skole, så var der en bil med rensdyrgevir på taget. Det var da bare morsomt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] HUSK at du kan deltage i konkurrencen om at vinde skønne LIND DNA produkter på søndag d. 3. advent lige her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] du stadig kan deltage i konkurrencen om at vinde skønne LIND DNA produkter resten af dagen lige her. Jeg finder vinderen kl. 18 […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie g

  Flere hurtige madpakke løsninger :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria høyer

  Jeg har en svaghed for chokolade, kage og søde sager, så jeg elsker når blogs har sunde opskrifter på disse eller sunde alternativer! Ellers så kan jeg nu generelt rigtig godt lide din blog, og du tager rigtig gode billeder!
  Jeg er helt vild med dækkeservietterne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg er stor fan af dine opskrifter på søde sager, fordi du ernæringsforbedrer dem ved at anvende mindre fedt og sukker, som jo slet ikke er nødvendigt, så fortsæt endelig med det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅLÆGSCHOKOLADE hjemmelavet og vanedannende