GRØNTSAGSGRYDE med kylling, karry og ingefær

BLÅBÆRKAGE med lime og marcipan

Blåbærkage med lime og marcipan

Glem nu det med at der skal være en anledning for at desserten kan komme på bordet. Ellers må man i hvert fald gøre hver dag til en anledning! Jeg har en smadder sød tand, men den søde tand er vildere med chokolade, bær og marcipan end den er med smør, sukker og flødeskumslagkager. Det gør selvfølgelig ikke mine kager kernesunde, men til gengæld er der oftest plads til 2 … eller mange flere stykker ;)

Hvis du er lige så pjattet med denne type kager som jeg er, så tag et kig på dem her:

Jordbærkage

Rabarbertærte

Sommerlig trifli

Stenaldervenlig tærte

Blåbærkage med lime og marcipan

Blåbærkage med lime og marcipan

Blåbærkage med lime og marcipan

20 cm. springform

25 g. blødt smør
75 g sukker
1,5 spsk. kokosolie
2 æg
100 g. hvedemel
100 g. havregryn (fint blendet)
1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1,5 dl. yoghurt
1 dl. mælk
Saft fra 1 lime
100 g. marcipan
200 g blåbær

  1. Rør smør, olie og sukker lyst
  2. Tilsæt herefter et æg ad gangen
  3. Bland hvedemel, fintblendet havregryn, vaniljesukker og bagepulver og bland i dejen
  4. Tilsæt yoghurt, mælk og lime.
  5. Vend nu den revne marcipan og blåbær i.
  6. Kom dejen i en smurt kageform og top evt med lidt ekstra blåbær
  7. Bag ved 185° i ca. 50 minutter, eller indtil kagen er gennembagt

Blåbærkage med lime og marcipan

Velbekomme!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRØNTSAGSGRYDE med kylling, karry og ingefær