Pistacie/nødde/chokolade-forkælelse - tør du blive afhængig?

BROWNIE ala CoreFood

Brownie ala CoreFood

Det kan godt være det bare er mig. Men tit og ofte kan brownies måske godt blive proppet med lige lovlig meget smør og sukker, frem for masser af chokolade. Det får min skam ikke lov til, og selvom mængden af smør og sukker er skåret markant ned, er brownien stadig lige så svampet og fyldig som den skal være!

Og nu når det er weekend, gør det heller ikke noget, at der kommer lidt lækkerier på toppen ;)

Brownie ala CoreFood

Brownie ala CoreFood

Brownie ala CoreFood

Brownie ala CoreFood

20 cm springform // 8 personer el. 12-16 kvadratiske stk.

75 g smør
150 g mørk chokolade (100 smeltet + 50 hakket)
3 æg
75 sukker
40 g. mel
1,5 spsk. kakao
1/2 tsk salt

  1. Smelt smør og 100 g. mørk chokolade over vandbad.
  2. Pisk sukker og æg lyst og luftigt
  3. Vend chokoladeblandingen i æggesnaps
  4. Tilsæt mel, kakao og salt
  5. Hak de 50 g mørk chokolade groft, og vend i
  6. Hæld dejen i en form
  7. Bag kagen i cirka 20 min ved 175 grader. (20 cm springform)

Topping

  • 35 g. pistachenøddder (70 g. med skal)
  • 35 g. hasselnødder
  • 35 g. mørk chokolade
  • 35 g. hvid chokolade
  1. Hak alt groft
  2. Tag kagen ud efter 20 min. og top med toppingen
  3. Bag i yderligere 5 min.
  4. Lad kagen køle af, før du serverer

Brownie ala CoreFood

Velbekomme!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pistacie/nødde/chokolade-forkælelse - tør du blive afhængig?