Letsprængt SVINEMØRBRAD med persille og rodfrugter

Carte d’Or til DIG

 photo IMG_3439_zps885bd20b.jpg

6 liter skøn Carte d’Or is er på højkant, er det noget for dig?

Kan vi blive enige om at is ikke bare er is? Den hjemmelavede er i en klasse for sig og nogle få får lov til at presse sig op i samme klasse. Og den altid elskede Carte d’Or er selvfølgelig en af dem.

Carte d’Or har udover den skønne vaniljeis relanceret en masse galeteria-inspirerede varianter, som er helt og aldeles serveringsklar. Den ene, som du har mulighed for at vinde, er en vaniljeis med jordbærsovs og små fine hvide marengs, og den anden er en vaniljeis med amaretto og chokoladesovs toppet med mandel bisquits.

 photo IMG_3462_zps6c18bad8.jpg

Om end du serverer isen som en del af festmenuen, på en søndag i selskab med familien eller om du laver tværsmagning foran fjernsynet en tirsdag aften (som jeg gjorde), så er Carte d’Or bare skønt. Hvis det skal være endnu mere fint og fancy kan du prøve at servere de lækre is med nøddekurvenødde/pistacie/chokolade-lykkechokolade creme brûlée eller brownie.

Så hvis du ikke kan lide is, så hop væk, men hvis du (som mig) er helt pjattet med god is så har du mulighed for at vinde en frysetaske med 6 liter skøn Carte d’Or.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

Det eneste du skal gøre er at smide en “made my day”-kommentar til dette indlæg med en sød video, en lille anekdote, hverdagshistorie, hilsen, citat, link til billede, oplevelse, opskrift, tip eller andet som kan bringe et smil frem på læben, så del det med os og du er helt automatisk med i konkurrencen Jeg trækker en vinder næste søndag, altså d. 30. marts :) 

 photo IMG_3449_zpsd24a2397.jpg

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

36 kommentarer

 • Anna Lise Kristensen

  Lørdag i sidste weekend kiggede jeg rundt på nettet for at finde en gallakjole. Jeg bliver student til sommer, og her i foråret skal vi have galla. Jeg er lidt kræsen angående kjole, da den helst skal være så enkel som mulig, og alligevel speciel. Men så pludselig faldt jeg over den mest fantastisk kjole, og jeg var sikker på det skulle være den. Men selvfølgelig var kjolen udsolgt i min str. Jeg kiggede rundt for at finde kjolen andre steder, men min str. var der bare ikke. Jeg havde lige så stille opgivet drømmen om den kjole, men så søndag morgen var den der pludselig i min str. Jeg klikkede kjolen hjem med det samme, og blev så glad. Fandt bagefter ud af, at det var den sidste i den str., da efter jeg købte den, var den igen udsolgt. Jeg ved godt materielle ting ikke kan gøre en lykkelig, men et kort sekund da kjolen ankom, og den var endnu mere mig end jeg turde håbe på, blev jeg en smule lykkelig ;) Is står også mit hjerte meget kær ligesom chokolade. Skal du have Galla i år på dit gymnasium?
  God weekend.
  – Anna-Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KristineK

  Det er helt sikkert når min kæreste skriver små søde beskeder til mig i løbet af dagen. Han formår virkelig, at gøre min dag – og mit liv perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Udover at have forberedt lækre kager til fødselsdag i morgen, så er dagen blevet brugt på at planlægge og bestille sommerferie. Tanken om smuk natur, lækker mad og varme solstråler har hjulpet en del på mit humør på denne kølige, grå forårsdag. :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mhh ja tak, elsker is! Jeg har lige lavet en lækker, lækker lakrids is, som ligger i fryseren og skal spises snart – det er helt sikkert making my day ;-)
  Knus Anna
  anna-mad.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Dans i regnvejr! Seriøst, det er garanti for godt humør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en fantastisk dejlig farmor, der desværre er blevet gammel og syg af lungecancer. Hun har indenfor det sidste år tabt sig frygtelig meget og vejer nu blot 30kg – hun er praktisk talt kun skind og ben nu. Hendes altid gode humør har hun dog ikke mistet og hun mente derfor at hun inden hendes 84års fødselsdag til maj måtte ud og købe sådan en push-up bh da hendes bryster jo var forsvundet ;) Snart 84 år og så tænker hun på sine bryster :D
  Skulle jeg vinde skal isen derfor også deles med farmor – hun er der altid for mig og kan altid få et smil på mine læber :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine K.

  Hørte en lille historie i dag, og kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet – here it goes:
  En mand kommer kørende i sin bil med med en fart over 50 km/t. Han bliver stoppet af en politibetjent, som siger: “Sig mig, så du ikke skiltet med 50 km/t??!”. Dertil svarer manden: “Jo, jeg så bare ikke dig” (med et glimt i øjet).
  Kunne ikke lade være med at smile.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er i denne weekend taget hjem til min mor – og ligeså er min dejlige lillesøster, der ellers går på højskole for tiden. Vi har brugt eftermiddagen på at kigge en masse billeder igennem, og jeg har hørt alt om, hvad hun går og laver. Og hun virker til at være rigtig glad for det. Og det er dejligt at se hende. Så jeg har haft en skøn dag, og jeg satser på at i morgen bliver ligeså god! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine S

  Denne video ‘made my day’ today :) Børn, der opdager deres skygge for første gang :D
  http://www.wtvideo.com/video/1178/children-discover-their-shadow-for-the-first-time

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bagning på en søndag. Det er så meget, hvad jeg skal lave her i dag! Min familie er til fødselsdag, så jeg håber på at kunne overraske dem med hjemmelavet knækbrød og sunde muffins, når de kommer tilbage. Hvis de da kan spise noget, haha, ellers må jeg jo gøre det selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det redder virkelig min dag, når min søde kæreste ligger og putter med mig, mens han våger over at jeg sover. Jeg føler mig helt klart elsket, og kan sagtens bære over med at han nu ligger og trækker torsk i land! Sød kæreste, som helt klart spiser al isen hvis jeg er heldig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg fik denne skønne video af min veninde i morges: https://www.youtube.com/watch?v=ezt3k2ia9IE
  FANTASTISK og so true.
  Det eneste der kunne gøre den bedre, er 6 liter is ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  At vågne søndag morgen til solen der skinner ind af ens vindue. For at man skal ned til en god omgang træning, hvor man bagefter spontant vælger at gå en lang tur med en skøn veninde og spise fastelavnsboller fra torvehallerne i solen. Så er der et stort smil fra øre til øre hos mig denne søndag. (Den vil kun blive bedre hvis den stod på is til dessert ;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca S

  En lille skøn anekdote, der skete for nogle dage siden på mit arbejde (i en børnehave) mens vi sidder og spiser frugt. :-)
  Mus: “…Og så leger vi sådan en leg, hvor jeg er mor og har en hel masse børn derhjemme, og de er hjemme, mens jeg spiser.”
  Mig: “Nå, hvor sjovt – passer faren dem så?”
  Mus: “Nej, jeg er skilt…”
  Mig: “Nå, hvorfor, hvem var han så?”
  Mus: “Puuuha, det er en lang historie… Mænd…”
  You said it, girl!
  Det var simpelthen for sjovt og hyggeligt, jeg griner stadig af det ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  En dejlig ridetur i skoven med en solnedgang foran sig er helt sikkert det, som altid kan make my day. Findes intet bedre end hest, frisk luft, sollys og vind i håret. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min dejlige niece på 3 år ringede til mig idag, bare for at fortælle at hun glædede sig rigtig meget til at se mig og sin onkel til sin første gymnastikopvisning i næste uge – hun er så stolt! Det bragte et stort smil frem på min læbe, og jeg glæder mig til at se hendes opvisning sammen med resten af hendes gymnastikhold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hygge tid med min elskede søster, som jeg desværre ser alt for sjældent. Men når savner bliver for stort ringer vi sammen og sidder og hører denne sang (https://www.youtube.com/watch?v=Bl19rs22WMU) på samtid, da den virkelig beskriver, hvordan vi har det <3
  Også ville det jo være alt for lækkert, hvis jeg kunne forkæle hende med en omgang is-hygge næste gang vi ses!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline Ladegaard

  Da jeg i sommers var i Grækenland på Rhodos, var min familie og jeg på en vandretur inde i den hyggelige gamle by. Da vi går op ad en meget stejl broget bakke, som er kendetegnet for denne by, ser jeg en lille pige sidde i en kørestol og lege med et lille tøjdyr eller lignende, og det ligner at hun venter på sin familie som er inde i butikken. Der var ikke nogle tvivl om at hun var indfødt, da hun var af udenlandsk udseende og hendes forældre talte græsk. Pludselig da jeg går forbi hende taber hun sit legetøj ned på jorden, da hun sidder fast i kørestolen prøver hun forgæves at få fat i sit legetøj, men kan lige akkurat ikke nå. Jeg bukker mig ned og samler den op for hende, og smiler til hende. Idet at jeg rækker hende den, giver hun mig det største, lidt generte smil og begiver sig straks igang med at lege med sit legetøj igen. Resten af min dag var lige blevet en tand bedre og jeg gik med et fastsat smil resten af dagen og husker stadig tilbage på den, den dag i dag. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skulle flyve hjem fra Paris i går, og da jeg kom ind i flyveren, så stod stewardessen og ville tage min håndbagagekuffert. Jeg blev mopset og forvirret, men han fik den. Jeg var lidt sur på ham. Men da jeg i de sidste 20 minutter fik ondt i ørerne, så tilkaldte vi ham og han var så sød ved mig og trøstede grædende lille mig. Da man siger “farvel” og går ud, stoppede han mig og fortalte alt jeg kunne gøre næste gang jeg skulle ud at flyve. Så var han pludselig ikke så dum mere! Han var sød. En lille aha-oplevelse for mig!
  En anden ting er, at alle i Paris er søde. Vi ankom klokken 1 om natten og på under 24 timer havde 5 mennesker sagt velkommen til Paris til min klasse og jeg.
  Isen skal min søde lillebror og kæreste have!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  En besked der helt sikkert ‘made my day’ var da min kæreste i går fortalte mig at han kommer hjem efter 3 måneders rejse i sydøstasien om godt tre uger! Det glæder jeg mig til, og det kunne 6 liter is da helt sikkert hjælpe med at fejre ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rana Alasadi

  Hej Maria
  Jeg vil gerne rose dig for dette skønne blog endnu en gang og ønsker dig det bedste fremover. dine opskrifter redder altid mine dilemmaer om hvad jeg burde lave, når det skal være sundt, uden at være kedelig. Elsker det! :)
  Knus Kram herfra
  Ps. lækker konkurrence. det kunne være skønt med lækker is nu hvor det gode vejre er på vej :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det må virkelig være min venindes grin, som både er utrolig højt og samtidigt meget smittende:) Det sjoveste er når hun skal fortælle om noget sjovt hun har oplevet, men næsten ikke kan få sagt noget da hun allerede griner så meget inden hun når til pointen, at vi andre omkring hende også begynder at grine helt vildt. Hendes mand synes nogle gange det kan være lidt af en udfordring at have hende med i bio da hendes grin er så højt at næsten samtlige folk vender sig om:P
  Det kunne være rigtigt dejligt at vinde isen, da vi snart skal have fest i min pigeklub, hvor denne fantastiske pige er en af deltagerne og hun vil med garanti sætte pris på noget lækkert is.
  Mvh. Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Y

  Hvad der made my day? at jeg igår havde haft nok den værste dag, men at svigermor og -far inviterede mig og min kæreste os hjem til dem, til den lækreste aftensmad, hygge og lang gåtur i skoven. At være sammen med familien og få lækker mad er noget af det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg storsmilede altså, da jeg så denne her skønne løve-krammer :)

  http://knowyourmeme.com/photos/722287-cats

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • miss.sunflower

  Var med en veninde i badeland i går. I fem timer. Vi var så trætte inden vi tog afsted, hun efter en nattevagt og jeg efter mange vagter i træk. Men det var bare den hyggeligste tur, masser af grin og sjov, ture i mega vandrusjebaner og i den lille som sikkert bare et beregnet til børn, men når nu vi var sammen slap vi fuldstændigt dæmningerne, så der røg to voksne kvinner ned af børberusjebanen. Da vi endelig vendte snuden hjem var det til filmhygge med is og snolder inden vi sov tungt og godt. Thay made my day for a whole week, I’m sure:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  I går startede med en tidlig løbetur i solskin og skønt forårsvejr, hvorefter det stod på gruppearbejde med min søde læsegruppe. At starte dagen med frisk luft og motion giver så meget energi til resten af dagen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda lykke

  Har lige købt den syndigte chokoladekage hos bageren, og den mangler altså en kugle carte d’or ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Når min søn kigger mig dybt i øjnene og siger “du er den bedste mor i verden “, så smelter mit hjerte og dagen er bare så meget bedre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Judy Marie

  Min søde betænksomme lillebror ved hvor kageglad jeg er og gav mig et kagedeko-kursus i gave, som jeg fik brugt idag og fik lavet de fineste cupcakes(that made my day :))
  Han aftjener sin værnepligt på Bornholm for tiden, så det ku være toppen at kunne sige tak for gaven med is, som han elsker…og fint pyntede cupcakes, når han kommer hjem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Efter en lang og hård periode i mit liv er jeg igen ovenpå. Blandt andet gav det et skub i den rigtige retning at læse 30 givende, rigtige og bekræftende punkter her: http://www.marcandangel.com/2011/12/11/30-things-to-stop-doing-to-yourself/
  Jeg håber at punkterne kan give et smil på læben og et anerkendende nik hos nogle af dine læsere – måske endda med en skål Carte d’Or som selskab :-) God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  “made my day” – solen skinner – fuglene fløjter – det er lunt og dejligt, blomsterne myldrer op og snart springer bøgen ud – jeg går i haven og orner bede – tager en formiddagsøl i solen ;-) “made my day”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jørgensen

  Min absolutte dejligste veninde flyttede til Odense og jeg flyttede til København efter gymnasiet, og jeg savner hende virkelig meget i min hverdag! Så da hun fortalte, at det nu var helt sikkert at hun flytter til København til sommer – that made my day! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene V

  Et par weekender siden fik jeg årets første pind-is i solen på en trappesten i Århus med to dejlige veninder. Så ved man det snart er rigtigt forår og sol og is er da en kombi, som det kun er til at blive glad af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  At skulle i zoologisk have med min elskede lillebror i dag – og så skal isen selvfølgelig deles med ham :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Petersen

  Årets første hjemmelavede iste og solskin made my day i dag :) fantastsisk !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Når min morgen starter med lækkert hjemmebag, kan det ikke blive andet end en god dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Letsprængt SVINEMØRBRAD med persille og rodfrugter