Squashetti med kylling, champignoner og pesto

CARTE D’OR vinder

 photo IMG_3439_zps885bd20b.jpg

Hvor kan jeg dog ikke andet end at elske alle de “made my day”-kommentarer. I er da seimpelthen for skønne :) Hvis I har 2 minutter, som I vil dedikere til et lille smil så gør jeg selv den tjeneste at scrolle ned over alle kommentarerne her. Jeg bliver da i hvert fald nødt til at skrive en lille kommentar til alle i løbet af i dag.

Og nu til isen … dadadadaaaam. Efter halvmaratonet i lørdags, der var en stor portion Carte d’Or altså ikke helt skidt og jeg håber ikke at Bianca S vil have noget imod at modtage 6 liter skøn Carte d’Or. Jeg har i hvert fald smidt en mail afsted til dig :)

Skærmbillede 2014-03-31 kl. 07.20.43

Her er Biancas søde kommentar (og hvor er den pige dog den sejeste)

En lille skøn anekdote, der skete for nogle dage siden på mit arbejde (i en børnehave) mens vi sidder og spiser frugt. :-)
Mus: “…Og så leger vi sådan en leg, hvor jeg er mor og har en hel masse børn derhjemme, og de er hjemme, mens jeg spiser.”
Mig: “Nå, hvor sjovt – passer faren dem så?”
Mus: “Nej, jeg er skilt…”
Mig: “Nå, hvorfor, hvem var han så?”
Mus: “Puuuha, det er en lang historie… Mænd…”
You said it, girl!
Det var simpelthen for sjovt og hyggeligt, jeg griner stadig af det ;-)

Ha’ en skøn dag :)

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashetti med kylling, champignoner og pesto