LAKSE SPINAT TÆRTE med sprød fuldkornsbund

CHOKOLADEKNAS med mandler

CHOKOLADEKNAS med mandler

Her på det seneste har jeg fået en lille svaghed for denne chokoladebar, udelukkende bestående af chokolade og mandler, som på et split sekund kan forvandles til det lækreste topping til kager, is, desserter eller til skyr. Det skarpe øje vil nok spotte at det er det samme jeg lavede bunden af i denne dessert.

I sidste weekend fandt jeg min kreative side frem og lavede en kage bestående af hvidchokolademousse med marcipan/lime bund og mørk chokoladeovertræk. Hvis du lige nu tænker: “Orv, det lyder ikke helt skidt – hvor kan jeg finde den opskrift!” Så er svaret: HER! Og selvfølgelig vil du også snart finde den her på bloggen, men hvis du synes at den lyder lige så lækker som den smager, så smid hellere end gerne en stemme :) På forhånd tak. Du hjælper ikke kun mig på vej mod en skøn præmie, du er også selv med i lodtrækningen om et abonnement på Bo Bedre!

CHOKOLADEKNAS med mandler

Chokoladeknas med mandler

100 g. mørk chokolade
100 g. mandler

  1. Smelt chokoladen
  2. Hak 50 g. mandler fint og 50 g. groft
  3. Bland mandlerne i den smeltede chokolade og fordel massen på et stykke bagepapir.
  4. Lad massen størkne før du hakker den.
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAKSE SPINAT TÆRTE med sprød fuldkornsbund