Æbleglaserede GULERØDDER med timian og vesterhavsost

CHOKOLADEmekka i Berlin

Fassbender & Rasch

Fassbender & Rasch

Hvis du er helt tosset med et god og gennemført måltid af virkelig høj kvalitet eller en super velsmagende kage, som ikke bare er flødeskum, så er Fassbender & Rausch et sted du ikke må gå glip af. Udover at maden siger spar to, indgår der chokolade i ALLE retter, også de salte.

Fassbender & Rasch

Fassbender & Rasch

Fassbender & Rausch er opdelt i chokoladebutik i stuen og café / reataurant på 1. sal. Restauranten råber ikke ligefrem på turister, hvilket gør oplevelsen og stemningen endnu mere unik. Tvært imod er er butikken spækket med chokoladeglade turister og deres kameraer. Butikken har det største og bredeste udvalg af fyldte chokolader, små kager, gaveæsker, chokolade til lørdagshyggen og store bygninger og figurer i chokolade.

Fassbender & Rasch

Fassbender & Rasch

I løbet af de sidste 3 uger har jeg været i Berlin 2 gange og begge gange gik turen forbi Fassbender & Rausch – og jeg har uden tvivl fundet mig et stamsted.

PRISERNE er mere end acceptable og ligger mellem 8 og 14 euros for en hovedret og på 3,95 euros for en dessert, hvilket jo er markant billigere end mange restauranter som på ingen måde kan måle sig med Fassbender & Rausch. Restauranten har åbent mandag-fredag 12-19 og caféen fra 11-20 – stedet er det samme, menuerne er blot forskellige.

Fassbender & Rasch

Hvordan kommer du derhen?

Tag U-bahn til Stadtmitte

[mappress mapid=”1″]

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

1 kommentar

  • kathrine

    Jeg elsker virkelig også den butik! I 8.klasse brugte jeg 3 timer på at finde butikken ved at gå rundt i store dele af Berlin. Men det var det værd, og chokoladen smager virkelig også bare godt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbleglaserede GULERØDDER med timian og vesterhavsost