COPENHAGEN DINING WEEK

Klassiske COOKIES når de er bedst

 photo IMG_3058_zps0a9fe949.jpg

Varm te, lun dyne dyne og knasende sprøde cookies foran TV’et en weendaften. Jeg ville ikke have noget imod det. Især ikke fordi det er så piv koldt udenfor og der er masser af chokolade i disse cookies ;)

Men i aften bliver det ikke, i hvert fald ikke for mit vedkommende. Den står nemlig på anatomi og fysologi på Østerbro til alt for sent en fredagaften. Til gengæld kan jeg sætte en tyk streg under dette grundforløb på onsdag, og for alvor give mig i kast med løbeinstruktøruddannelsen næste weekend.

Og så trænger man vist til lidt chokolade og en enkelt eller to cookies ved siden af!

 photo IMG_3043_zps9eeb35e4.jpg

 photo IMG_3052_zps38748fbf.jpg

Cookies

Ca. 18 stk

100 g smør, blødt
75 g brun farin
25 g. sukker
1,5 æg
75 g mel
90 g havregryn, fint blendet
1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1/4 tsk. natron
1 tsk vaniljesukker
75 g hasselnødder, grofthakket
75 g. mørk chokolade, grofthakket
50 g. hvid chokolade

Rør smør, brun farin og sukker godt sammen til en cremet og let luftig konsistens.
Tilsæt ægget.
Rør derefter mel, havregryn, natron, vaniljesukker, bagepulver og salt i.
Vende hasselnødder og chokolade i.
Form til kugler og læg ca. 9 på hver bageplade med bagepapir og tryk dem let flade.
Bag i 10-13 minutter ved 175 grader, til de er gyldne.
Server dem lune med straciatella is eller afkølede
 photo IMG_3068_zps129668fc.jpg
Velbekomme!

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN DINING WEEK