Sund FROKOST "TÆRTE" uden bund

FISKEFRIKADELLER med spinat og hjemmelavet fars

Fiskefrikadeller med spinat og hjemmelavet fars

Jeg faldt over et tilbud i Rema1000 på både frossen laks og ørred, og derfra tog fantasien over. Fiskefrikadeller er en fast del af Familien Frandsens favoritter og nøj hvor vil jeg ikke undvære disse, med fiskefars fra fiskehandleren. Jeg har bare et eller andet med at lave alt helt fra bunden – det synes jeg er smadder hyggeligt, så det skulle have et prøv!

Fiskefrikadeller med spinat og hjemmelavet fars

Fiskefrikadeller med spinat og hjemmelavet fars

Fiskefrikadeller med spinat og hjemmelavet fars

4 personer

150 g. spinat
450-500 g. fisk (torsk, kuller, kulmule, laks, ørred)
… jeg brugte ca. 200 g. laks og 300 g. ørred
Salt og peber
1 æg
1 spsk. skyr
Evt. lidt mælk og havregryn til at korrigere konsistensen 
4 forårsløg
Solsikkeolie eller anden olie til stegning
En lille klat smør

  1. Tø fisk og spinat op 
  2. Blend fisken til fars i en foodprocessor
  3. Hak spinatten og forårsløg
  4. Bland fars, spinat, forårsløg, skyr, æg, salt og peber
  5. Form dine fiskefrikadeller (eller sæt skålen i køleskabet til dine fiskedrikadeller skal laves)
  6. Varm olie og smør på en pande
  7. Steg fiskefrikadellerne ved mellemvarme i 5-7 min. på hver siden (vend jævnligt)

Farsen kan sagtens laves og blandes i god tid, bare den bliver stillet på køl!

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Sund FROKOST "TÆRTE" uden bund