Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

7 kommentarer

 1. Oh. My. God!
  Det ser fandeme lækkert ud..

  http://www.dervarengangenpige.dk

 2. Har du lavet dobbeltportion af half-baked kagen? :)

 3. Emma

  Kære Maria.
  Jeg bliver simpelthen nødt til at kommentere på dette indlæg. Først og fremmest tak for en dejlig blog. Du forstår at inspirere på mange forskellige områder, og så synes jeg simpelthen du er så dygtig fra alt til formidling, kogekunstner og bagning. Dette indlæg må siges at være et eksempel på sidstnævnte, og jeg er lige ved at falde ned af stolen. Så mange smukke kager bagt af dig. Hold da helt fast, hvor er du sej. Du fortjener virkelig alle mine rosende ord – de ser så uovertrufne, lækre og smukke ud. Det er en kunst at kunne kreere så mange fine kager. I forlængelse heraf, vil jeg faktisk tillade mig at spørge, om du har nogle favoritter blandt de sikkert alle sammen gode og skønne kager? Nogle, du tænker, at andre uden tvivl bliver nødt til at lave dem? God søndag aften. Forårshilsner fra Emma

  • corefood

   Hej Emma,

   1000 tak for de alt for fine og søde ord, det er virkelig pænt af dig – er slet ikke god til ros, men det er virkelig pænt af dig :) Jeg hygger mig bare med det, selvom det måske blev lidt presset med alle de kager på en dag ;)

   De var alle rigtig skønne og kæmpe ros til bloggerne som står for opskrifterne. Jeg var helt vild med gulerodskagen, tærten med saltkaramel og gateau marcel, men scones, hvid chokolade og cookie dough er jo heller ikke til at stå for ;)

   Ha’ det rigtig godt.
   Mange hilsner herfra :)

 4. Hold da op et lækkert kagebord, jeg disker også gerne op med lidt af det hele – sidste år kom er der 9 mennesker til mig og min søsters fødselsdag, hvor vi lavede frokostbord med æggekage, hjemmerørt hønsesalat, hjemmesyltet tilbehør, brød og salater + småkager, hindbærsnitter, kanelsnegle og toscakage + lidt frisk frugt :D
  Der skal ikke mangle noget.

  – Anne

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk