KYLLINGETERRIN

FØDSELSDAGSKAGER (og dejlig mange af slagsen)

Orv, der er liv!

Igår havde og holdt jeg fødselsdag med mine skønneste veninder! Og en fødselsdag hos mig, den skal da ikke være foruden kage …. rettere sagt 6 kager, scones, popsticks og frugt … til 11 mennesker. Det bekræfter nok, at jeg ikke er den bedste til at begrænse mig og mit køleskab bekræfter nok, at jeg har rester til resten af sommeren. Bikinikrop er overvurderet!

Bikinikrop eller ej … nok mere ej! Så drog jeg sidste fredag en uge til La Santa og nød en masse sol, løb og svømning – bare for at trække stikket ud … det var ret skønt. Fredag var jeg da heller knap nok landet før de første kager kom i ovnen og hvis nogen af jer får den skøre idé at begive jer ud i sådan et kagebord, så skal HELE lørdagen være markeret med “kage” i kalenderen. En hjælper vil siden er heller ikke en skidt idé.

Bær over med billedekvaliteten – det er dagen derpå med rester og iphonebilleder! Men kagerne er stadig ret så gode.

Her kommer alle de skønne kager og links til opskrifter og bloggene hvor de er fundet :)

foto-17

‘Half baked’ kage fra Chocolat

IMG_3213

Gulerodskage  fra Copenhagencakes

IMG_3189

Cookie dough cake pops fra Chocolat

IMG_3212

Gateau Marcel med praliné fra Chocolat

IMG_3209

Chokoladekage med saltkaramel fra Chocolat

IMG_3203

Blondie med lime og hindbær fra Anne au Chocolat

IMG_3202

Tærte med saltkaramel og chokoladeganache fra ‘Lykken er chokolade’

IMG_0201

BLÅBÆRSCONES (og det er mine)

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

7 kommentarer

 • Oh. My. God!
  Det ser fandeme lækkert ud..

  http://www.dervarengangenpige.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du lavet dobbeltportion af half-baked kagen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kære Maria.
  Jeg bliver simpelthen nødt til at kommentere på dette indlæg. Først og fremmest tak for en dejlig blog. Du forstår at inspirere på mange forskellige områder, og så synes jeg simpelthen du er så dygtig fra alt til formidling, kogekunstner og bagning. Dette indlæg må siges at være et eksempel på sidstnævnte, og jeg er lige ved at falde ned af stolen. Så mange smukke kager bagt af dig. Hold da helt fast, hvor er du sej. Du fortjener virkelig alle mine rosende ord – de ser så uovertrufne, lækre og smukke ud. Det er en kunst at kunne kreere så mange fine kager. I forlængelse heraf, vil jeg faktisk tillade mig at spørge, om du har nogle favoritter blandt de sikkert alle sammen gode og skønne kager? Nogle, du tænker, at andre uden tvivl bliver nødt til at lave dem? God søndag aften. Forårshilsner fra Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • corefood

   Hej Emma,

   1000 tak for de alt for fine og søde ord, det er virkelig pænt af dig – er slet ikke god til ros, men det er virkelig pænt af dig :) Jeg hygger mig bare med det, selvom det måske blev lidt presset med alle de kager på en dag ;)

   De var alle rigtig skønne og kæmpe ros til bloggerne som står for opskrifterne. Jeg var helt vild med gulerodskagen, tærten med saltkaramel og gateau marcel, men scones, hvid chokolade og cookie dough er jo heller ikke til at stå for ;)

   Ha’ det rigtig godt.
   Mange hilsner herfra :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op et lækkert kagebord, jeg disker også gerne op med lidt af det hele – sidste år kom er der 9 mennesker til mig og min søsters fødselsdag, hvor vi lavede frokostbord med æggekage, hjemmerørt hønsesalat, hjemmesyltet tilbehør, brød og salater + småkager, hindbærsnitter, kanelsnegle og toscakage + lidt frisk frugt :D
  Der skal ikke mangle noget.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KYLLINGETERRIN