PULLED PORK i stegeso

Lidt hygge og kickstart

Så er vi sørme i gang, og hvor synes jeg bare det er hyggeligt! Og lige netop “hyggeligt” er det det skal være. Jeg har den sidste uge hygget mig i køkkenet med madlavning og god musik, så det må være held i uheld, at vejret ikke ligefrem har råbt på, at man skulle fise husleje af på terrassen.

Egentlig burde jeg være i fuld gang med mit træningsprogram op mod Berlin marathon, men … jeg har valgt at holde hygge-pause og træne spontant når jeg føler for det. Det bliver oftest til en gang crossfit 4-5 gange om ugen og en løbetur i ny og næ. I slutningen af ferien drager vi et par uger til Club La Santa hvor den får fuld skrue, og jeg regner med at løbe 2 halvmarathons, så det må være startskuddet.  Normalt er træning en kæmpe del af mig, men madlavningen har valgt at dominere lige for tiden. Jeg har altid dyrket sport på eliteniveau og trænet op imod 10-12 gange om ugen. Nu er jeg blevet klogere på mig selv, og jeg vil gøre det, som gør mig glad, og det er IKKE hele tiden at skulle præstere og være bedst, selvom jeg ikke kan løbe fra, at jeg er ret ambitiøs anlagt ;) I kommer i ny og næ også til læse lidt om mit madglade liv, om træning, om et liv som introvert i en ekstrovert verden, om mit køkken, om et liv som elitesportsudøver og selvfølgelig om min store forkærlighed for mørk chokolade.

IMG_8030

Bloggen er uden tvivl blevet mit nye frirum, og jeg håber at I vil nyde den lige så meget som jeg gør. Som nogen måske har læst sig frem til vil jeg ind imellem have en uge med “fokus på ..”, hvilket betyder at der sættes fokus på (ligger lidt i titlen) enten en råvarer, et tema, en højtid eller hvor fantasien nu rækker hen. Ind til videre har jeg i tankerne bl.a. at sætte forkus på  brunch, salater, tapas, før træning, øl, til kaffen og en del flere. I næste uge sættes det hele igang med 7 opskrifter hvor jordbær er i fokus. Det er NU de skal nydes, mens sæsonen er til det. Glæd jer, det bliver godt.

2

1

I skal jo selvfølgelig heller ikke holde jer tilbage hvis I har noget på hjertet, så …

… skriv endelig hvis:

Du har forslag til hvad der skal “fokus på …”

Du står og skal have gæster og har en “åhh nej hvad skal jeg dog servere”-udfordring

Du har spørgsmål til opskrifter

Du har spørgsmål vedr. ingredienser / metoder / maskiner

Du vil vide lidt mere om min hverdag og træning

Du synes der skal være flere indlæg om diverse ting og sager

Du har andet input

 Ha’ en dejlig weekend!

Næste indlæg

PULLED PORK i stegeso