1 dag tilbage BERLIN MARATHON

FORÅRSRULLER med kylling og grøntsager (med foldeguide)

FORÅRSRULLER med kylling og grøntsager

Forårsruller er ligesom pizza (bare sundere), da du kan lave dem med alt mellem himmel og jord! Hvilken sammenligning, dog ville jeg undlade tomatsovsen! Jeg lavede dem denne gang med kylling og grøntsager, samt nogle med laks og spinat som senere kommer op. Dejen kan købes i de fleste supermarkeder – så det er simpelthen bare at slå sig løs med hvad der end gemmer sig i køleskabet af rester, eller følg opskriften og du får nogle virkelig gode forårsruller.

FORÅRSRULLER med kylling og grøntsager

FORÅRSRULLER med kylling og grøntsager

FORÅRSRULLER med kylling og grøntsager

Sådan folder du dine foråsruller – vejledning

Forårsruller med kylling og grøntsager

7-8 stk. forårsrulledej
300 g. kylling
1 rødløg
1 gulerødder
150 g. bønnespirer
1 spsk soya
saft fra 1 lime
salt og peber
1 æg til pensling

  1. kyllingebrysterne op eller steg dem i olie på en pande og skær det i mindre stykker
  2. Tag det ønskede antal forårsrulleplader ud af pakken og læg de øvrige i fryseren
  3. Skær gulerødder og peberfrugt i tynde strimler, evt. med et julienne / mandolinjern
  4. Hak rødløget fint
  5. Skyl bønnespirene
  6. Bland grøntsagerne med soya, lime, salt og peber
  7. Tag en plade af gangen og læg fyld på og fold den som vist herover
  8. Læg forårsrullerne på en bageblade og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 15. min … vend dem eventuelt halvvejs inde

FORÅRSRULLER med kylling og grøntsager

Velbekomme!

   

8 kommentarer

  • Marie

    Hvordan er det gået i Berlin?:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria Frandsen

      Hej Marie,
      Det er gået rigtig rigtig godt og løbet gik meget bedre end forventet de første 32 km i hvert fald og så ramte Berlin muren ;) En af de kommende dage laver jeg et sidespring på bloggen og så kommer der lige lidt finurligheder om Berlin op! :)
      Mvh. Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor ser de dog bare lækre ud! Det var dejligt lige at blive mindet om forårsruller – dem havde jeg næsten glemt ;)
    God eftermiddag til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria Frandsen

      Hej,
      Mange tak – og det var godt at du blev mindet om dem, for det er simpelthen en fantastisk hverdagsret, som på et splitsekund kan forvandles et superlækkert måltid! :)
      Ha’ det godt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • kathrine

    Hvilken slags forårsrulledej har du brugt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mmmh, det ser godt ud, kunne være man skulle prøve – jeg plejer nemlig bare at lave det friske, da det er min favorit.

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] når forårsrullerne med kylling og grøntsager var en succes og nu når lakse spinat tærte bare er hyggeret nr. 1, hvorfor så ikke blande? […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 dag tilbage BERLIN MARATHON