Ingefær/lime WOK med svinekød + smagfulde blomkålsris

FORÅRSRULLER med laks og spinat

FORÅRSRULLER med laks og spinat

Nu når forårsrullerne med kylling og grøntsager var en succes og nu når lakse spinat tærte bare er hyggeret nr. 1, hvorfor så ikke blande? Simpelt som det er, har jeg lavet forårsruller med laks og spinat. Jeg lavede begge slags forårsruller på en gang, så der var noget til en hver smag. Men til jer som er vilde med lakse spinat tærte, så er det bare at komme igang med disse forårsruller.

FORÅRSRULLER med laks og spinat

FORÅRSRULLER med laks og spinat

Forårsruller med laks og spinat

4-5 stk. forårsrulledej
250 g. laks
250 g. spinat, frosen eller frisk og dampet
salt og peber

  1. Tag det ønskede antal forårsrulleplader ud af pakken og læg de øvrige i fryseren
  2. Tø spinaten op eller skyl den friske og kom den i en gryde hvor du lader den dampe ved høj varme til den falder sammen (rør i den ind i mellem)
  3. Skær laksen i mindre stykker
  4. Vrid spinaten fri for væske og hak den
  5. Tag en plade af gangen og læg fyld på og fold den som vist i dette indlæg
  6. Læg forårsrullerne på en bageblade og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 15. min … vend dem eventuelt halvvejs inde

Velbekomme!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingefær/lime WOK med svinekød + smagfulde blomkålsris