RÖSTI i fad

Fyldte chokolader med hvid chokolade og havtorn

Fyldte chokolader med hvid chokolade og havtorn

Endnu en opskrift som ligger mit chokoladeglade hjerte nær. Vi snakker masser af god callebaut chokolade og en hel del virkelig lækkert fyld med hvid chokolade og havtorn – det kan jo kun gå godt. Jeg kan da i hvert fald uden tvivl garantere at min julemavse ikke forsvinder foreløbig og det er helt ok, for chokolade er jo sundt – om ikke andet så for humøret.

Så kom afsted og få fat i et par støbeforme, som bl.a. kan købes hos Kunst & Køkkentøj og derudover en masse chokolade, gerne både mørk og lys og så lidt havtorn og frysetørrede hindbær. Så burde I være kørende.

LÆS MERE OM FYLDTE CHOKOLADER OG FIND OPSKRIFTEN PÅ FYLDTE CHOKOLADER MED HVID CHOKOLADE OG FRYSETØRREDE HINDBÆR HER

LÆS MERE OM SELVE TEMPERERINGEN HER

Fyldte chokolader med hvid chokolade og havtorn

Fyldte chokolader med hvid chokolade og havtorn

Fyldte chokolader med hvid chokolade og havtorn

Fyldte chokolader med hvid chokolade og havtorn

100 g hvid chokolade
0,5 dl. fløde
50 g. havtorn

  1. Hak chokoladen fint
  2. Kog fløden op med halvdelen af havtornen
  3. Hæld fløden over chokoladen gennem en si og rør i midten af skålen med en dejskraber til det bliver glat og ensartet masse
  4. Hvis det ikke vil smelte helt, kan du sætte skålen over et vandbad mens du rører
  5. Hak alle havtorn også dem som blev varmet med og bland i ganachen

Find guiden til fyldte chokolader her.

Fyldte chokolader med hvid chokolade og havtorn

God fornøjelse og velbekomme

   

7 kommentarer

  • Ååååårh! Jeg tror ikke jeg dur til sådan at lave min chokolade selv, men de der ser godt nok indbydende ud! Nam nam :-)

    Nina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det Ser godt nok lækkert ud… bruger du frisk havtorn?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • corefood

      Mange tak og det kan stærkt anbefales! Det er frisk frossen optøet havtorn – købte en større portion, hvoraf vi ikke brugte det hele så det blev frosset ned. Så både frossent og frisk kan bruges :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej.Kan man bruge frysetørrede havtorn? Hvis ja, skal man så gør noget ved dem, så de ikke er tørrede??

    Tak for en lækker opskrift :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria

      Hej Janni,

      Det vil ikke give det samme resultat, men som alternativ er det helt ok :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte Vibjerg

    Hej Marie

    Har du erfaringer med at erstatte fløden med et andet produkt, hvis man gerne vil undgå mælkeprodukter ?

    Mvh Dorte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria

      Hej Dorte,

      Jeg tror desværre ikke at andre produkter kan erstatte fløden på dette punkt – jeg har ikke erfaring og viden vedr. et erstatningsprodukt desværre.

      God jul :)

      Mvh. Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RÖSTI i fad