Fyldte chokolader med hvid chokolade og havtorn

Endnu en opskrift som ligger mit chokoladeglade hjerte nær. Vi snakker masser af god callebaut chokolade og en hel del virkelig lækkert fyld med hvid chokolade og havtorn – det kan jo kun gå godt. Jeg kan da i hvert fald uden tvivl garantere at min julemavse ikke forsvinder foreløbig og det er helt ok, for chokolade er jo sundt – om ikke andet så for humøret.
Så kom afsted og få fat i et par støbeforme, som bl.a. kan købes hos Kunst & Køkkentøj og derudover en masse chokolade, gerne både mørk og lys og så lidt havtorn og frysetørrede hindbær. Så burde I være kørende.
LÆS MERE OM FYLDTE CHOKOLADER OG FIND OPSKRIFTEN PÅ FYLDTE CHOKOLADER MED HVID CHOKOLADE OG FRYSETØRREDE HINDBÆR HER
LÆS MERE OM SELVE TEMPERERINGEN HER
Fyldte chokolader med hvid chokolade og havtorn
100 g hvid chokolade
0,5 dl. fløde
50 g. havtorn
- Hak chokoladen fint
- Kog fløden op med halvdelen af havtornen
- Hæld fløden over chokoladen gennem en si og rør i midten af skålen med en dejskraber til det bliver glat og ensartet masse
- Hvis det ikke vil smelte helt, kan du sætte skålen over et vandbad mens du rører
- Hak alle havtorn også dem som blev varmet med og bland i ganachen
Find guiden til fyldte chokolader her.
God fornøjelse og velbekomme
Ååååårh! Jeg tror ikke jeg dur til sådan at lave min chokolade selv, men de der ser godt nok indbydende ud! Nam nam :-)
Nina