RISOTTO med asparges, citron og rosmarin

GÆSTEMENU med overskud

gm

Vil du også gerne have tid til dine gæster og nyde deres selskab? Det tror jeg vist nok lige. Jeg har sammensat en sensommermenu, hvor alt kan ordnes før gæsterne kommer, og du kan derfor bruge mindst mulig tid i køkkenet, mens gæsterne er på besøg.

FORRET

Zemanta Related Posts ThumbnailVarmrøget laksemousse med skyr

Laksemoussen kan du røre op allerede fra morgenstunden. Når du har lavet den stilles den på køl med film over. Aspargsene kan du ligelede ordne i løbet af dagen.

Hvis du vil servere med sprøde brød, som her laves de en times tid før gæsterne kommer. Lad dem herefter ligge på bagepapiret eller flyt dem over på en tallerken.

Lige før gæsterne kommer kan du anrette forretten og lade den stå ind til sætter jer.

HOVEDRET

IMG_8354

gsalat

Letsprængt svinemørbrad med broccolisalat med æble samt  squash og tomatsalat (evt. med ris, pasta eller kartofler – jeg synes dog ikke at det er nødvendigt)

Svinemørbraden ordner du dagen i forvejen, som beskrevet i opskriften. Stil den i ovnen 2,5 time før hovedretten. Hvis gæsterne kommer kl. 18 skal den i ovnen mellem kl. 16.30 og 17, afhængig af hvor længe i trækker forretten.

Salaterne kan laves om eftermiddagen. Dog vil jeg anbefale at de ristede nødder først blandes i lige før servering, da de ellers bliver bløde.

DESSERT

Zemanta Related Posts Thumbnail

Mazarinkage med chokolade og lime

Lav kagen om eftermiddagen og kom chokoladen på efter den er taget ud af ovnen. Chokoladen når derfor at sætte sig.Pynt med lime inden servering

ELLER

Zemanta Related Posts Thumbnail

Cheesekage med hvid chokolade og ribs

Cheesecaken skal laves seneste ved 2-3 tiden om eftermiddagen og gerne før. Du kan sagtens udelade ribsene og evt. servere med friske bær i stedet, som her.

Held og lykke med det og jeg er sikker på at gæsterne nok skal gå glade og tilfredse fra bords.

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RISOTTO med asparges, citron og rosmarin