KONFEKT fordi det er jul

GLÆDELIG JUL

unnamed

Så kan den ikke trækkes længere, hverken julen eller den store præmie bestående af en blok og et cover fra LIND DNA og en personligblandet chokoladepose fra LINDT chokolade! :) Jeg har trukket lod og den heldige vinder blev EMMA NIELSEN med denne kommentar:

Hvad der ‘made my day’ i dag var, da verdens sødeste pige som jeg har været au pair for i snart 4 måneder, i morges hviskede til mig “you are my best friend Emma”. Jeg rejser hjem nu på fredag og det bliver stjernehårdt at sige farvel til familien, men den kommentar i morges varmer helt ind i sjælen og vil blive husket for altid! En anden ting der senere på dagen også ‘made my day’ var en snapchat jeg fik af mine forældre med et meget fint close-up af deres ansigter (på den der vi-er-lidt-ældre-end-teknologien-hvordan-foregår-det-her måden), hvor de havde skrevet hvor meget de glæder sig til at se mig på fredag. :-)

Mange tak for alle de helt fantastiske made my day-kommentarer, det kan man da ikke blive andet end glad over. Stort tillykke til Emma og jeg håber at du og alle i andre får en skøn juleaften og en skøn jul!

Hvad skal du hygge med i julen? Kunne det måske være:

Konfekt

Marcipan

Chokoladetrøfler

Kokostoppe

Vaniljesmåkager med appelsin

Jeg skal i hvert fald bage en masse og en masse i IKEA og ILVA og kigge på ting og sager til min nye lejlighed! :) Men først og fremmeste skal i aften nydes med familien og en masse mad, dans om juletræet og gavehygge!

Og så er der ikke andet tilbage end at ønske RIGTIG GLÆDELIG JUL fra mig til jer :D

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONFEKT fordi det er jul