Spicy marinerede KALKUNBRYSTER

Grillede MAJSKOLBER som de skal være

Grillede majskolber

Majskolber er næsten blevet et must når der tændes op i grillen. Men har du også haft problemer med at finde af hvordan de skal tilberedes, for både at blive sprøde og saftige uden at tvære dem ind i smør og olie? Jeg har godt nok prøvet en del forskelligt, men for mig fungerer denne opskrift bare allerbedst – fordi majsene for lov til at være majs uden alt det unødvendige.

Grillede majskolber

1 majskolbe pr. person
Olivenolie
Salt

  1. Pil bladene af og skær evt. i 2-3 stykker
  2. Kog i letsaltet vand i 5 min.
  3. Lad dem dryppe af og tør dem i et viskestykke / køkkenrulle
  4. Dyp køkkenrulle i olie og smør majsene let (for at de ikke hænger fast på grillen)
  5. Drys med et godt lag salt
  6. Grill dem i ca. 10 min. mens du jævnligt vender dem

Velbekomme!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy marinerede KALKUNBRYSTER