GRÆSKARSUPPE med sprød salsa

GRØNTSAGSGRYDE med kylling, karry og ingefær

GRØNTSAGSGRYDE med kylling, karry og ingefær

Countdown status: 16 dage! Jep blot 16 dage til det går løs til Berlin Marathon. Utroligt at man kan glæde sig til at løbe 42,2 km, men det gør jeg. Så jeg er simpelthen blevet enig med mig selv om at jeg bliver nødt til at samle en masse energi sammen i løbet af de næste par uger … i form af chokolade. Men når det hele ikke kan være chokolade, må jeg jo finde på noget andet som kan supplere. Den anden aften blev det endnu en gang til WOK, som simpelthen bare er guf. Det dejlige ved wok-mad er at du kan putte alt i, kun fantasien sætter grænser.

GRØNTSAGSGRYDE med kylling, karry og ingefær

GRØNTSAGSGRYDE med kylling, karry og ingefær

GRØNTSAGSGRYDE med kylling, karry og ingefær

3-4 personer

400 g. kylling, i tern
1,5 fennikel, i skiver
3 porrer, i skiver
1 løg, fint hakket
2 fed hvidløg, fint hakket
2 auberginer, i tern
1 peberfrugt, i skiver
150 g. sukkerærter
15-20 g. ingefær, fint hakket
3 tsk. karry
4 dl. kokosmælk
2 dl. boullion (grøntsags eller urte)
Salt og peber
1 spsk. olie

… Hvis du ikke har tilberedt kyllingen på forhånd, skal du starte med at brune det i wokken og  lægge det til side. Følg herefter fremgangsmåden:

  1. Svits porre,løg og hvidløg i ca. 2 min.
  2. Tilsæt salt, karry og ingefær og svits i yderligere 2 min.
  3. Kom aubergine, peberfrugt, fennikel, sukkerærter, kylling, boullion og kokosmælk i
  4. Rør rundt og lad det simre i ca. 15 min. til grøntsagerne er møre

Til wokken spiste vi squash-spaghetti af 2 squash. Du kan også sagtens lave ris, pasta, couscous eller hvad du aller bedst kan lide.

GRØNTSAGSGRYDE med kylling, karry og ingefær

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRÆSKARSUPPE med sprød salsa