Sommerlig KYLLING og AVOCADO SALAT

GRØNTSAGSSPYD på grill

Grøntsagsspyd på grill

Hvorfor bliver mad bare hyggeligere når det kommer på spyd? Og grillmad samler jo folket.  Men grillmad er ikke kun store bøffer og røde pølser. Tilbehøret kan jo lige så godt laves på grillen når den er igang. Grøntsagsspyd er jo en oplagt mulighed, og det smagte virkelig lækkert. Du kan jo selvfølgelig bruge lige de grøntsager du har lyst til.

Grøntsagsspyd på grill

Grøntsagsspyd på grill

Grøntsagsspyd på grill

10-12 spyd

1 peberfrugt
2 tomater
2 løg
1/2 squash
2 håndfulde champignon
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
Tørrede eller friske krydderurter (oregano, timian, rosmarin, basilikum osv.)

  1. Skær alle grøntsager i store tern
  2. Bland dem i en skål med olie, salt, peber og krydderurter
  3. Sæt dem på spyd
  4. Grill dem i ca. 15 min. hvor du jævnligt vender dem

Vi spiste spicy kalkunbryster, tzatziki, pesto og en frisk salat til. Disse opskrifter på en skøn grill-middag kan snart findes her på bloggen.

Velbekomme!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Sommerlig KYLLING og AVOCADO SALAT