Fedtfattige KAMMERJUNKER med citron og marcipan

GULERODSBOLLER

Zemanta Related Posts Thumbnail

Sammen med chokoladebollerne bagte jeg en omgang gulerodsboller, som blev mindst lige så lækre og saftige! Lige til at smovse. Selve processen er den helt samme som med chokoladebollerne, så det er en oplagt mulighed for at bage begge og lave tværsmagning. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bager disse, da de både kan bruges til morgenmad, brunch og til at tage med på farten.

Gulerodsboller

Gulerodsboller

10-12 stk.

1 dl. vand
1 dl. yoghurt
1 dl. mælk
1 spsk. olie
15 g gær
40 g solsikkekerner
1 tsk salt
150 g. revet gulerod
100 g havregryn
200-250 g hvedemel

  1. Rør gæren ud i vand, mælk og yoghurt
  2. Rør olie, solsikkekerner, salt og gulerrod i
  3. Rør havregryn og hvedemel i
  4. Dæk skålen til med film og stil den i køleskabet 3-4 timer eller natten over
  5. Forvarm ovnen til 250 grader og beklæd en bageplade med bagepapir
  6. Hvis dejen er for klistret til at forme med hænderne kan du bruge to skeer til at forme bollerne
  7. Dæk bagepladen til med et hviskestykke og lad bollerne hvile i ca. 1/2 time
  8. Bag bollerne ved 250 grader i 5 min.
  9. Skru ned på 200 grader og lad dem bage i ca. 12 min.

IMG_8625

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Fedtfattige KAMMERJUNKER med citron og marcipan