HAVRESMÅKAGER med chokolade og marcipan

HAVRESMÅKAGER med chokolade og marcipan

IMG_7739

Så er der hygge-treat for alle pengene. Drop de billige netto-småkager og lav dem hurtigere, billigere og meget lækrere selv. Utroligt at det først blev i 4. indlæg, at chokoladen kom på banen, men i disse lækre havresmåkager med marcipan kommer chokoladen helt og aldeles til sin ret.

Så hvis i mangler lidt mums til aftenkaffen, til en eftermiddag på terrassen, eller hvis I bare vil forkæle jer selv, så er der ingen undskyldning for ikke at lave disse skønne sager.

IMG_7727

Havresmåkager med chokolade og marcipan (10-12 stk.)

35 g. smør (smeltet)
35 g. havregryn
35 g. mel
35 g. hasselnødder (blendet fint)
1,5 spsk. sukker
45 g. marcipan (smuldret / revet)
1 æg
50 g. mørk chokolade (hakket)

  1. Forvarm ovnen til 175 grader
  2. Bland alle ingredienser (dejen skal være lidt klistret)
  3. Fordel dejen i 10-12 klatter på en bageplade og form dem til småkager
  4. Bag småkagerne i 15-17 min. til de er gyldne

Velbekomme!

   

Næste indlæg

HAVRESMÅKAGER med chokolade og marcipan