HAVRESMÅKAGER med chokolade og marcipan

HAVRESMÅKAGER med chokolade og marcipan

IMG_7739

Så er der hygge-treat for alle pengene. Drop de billige netto-småkager og lav dem hurtigere, billigere og meget lækrere selv. Utroligt at det først blev i 4. indlæg, at chokoladen kom på banen, men i disse lækre havresmåkager med marcipan kommer chokoladen helt og aldeles til sin ret.

Så hvis i mangler lidt mums til aftenkaffen, til en eftermiddag på terrassen, eller hvis I bare vil forkæle jer selv, så er der ingen undskyldning for ikke at lave disse skønne sager.

IMG_7727

Havresmåkager med chokolade og marcipan (10-12 stk.)

35 g. smør (smeltet)
35 g. havregryn
35 g. mel
35 g. hasselnødder (blendet fint)
1,5 spsk. sukker
45 g. marcipan (smuldret / revet)
1 æg
50 g. mørk chokolade (hakket)

  1. Forvarm ovnen til 175 grader
  2. Bland alle ingredienser (dejen skal være lidt klistret)
  3. Fordel dejen i 10-12 klatter på en bageplade og form dem til småkager
  4. Bag småkagerne i 15-17 min. til de er gyldne

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

HAVRESMÅKAGER med chokolade og marcipan