MÜSLI med pistacenødder og chokolade

Hjemmelavet KARRYSALAT

Hjemmelavet KARRYSALAT

Julefrokoster er nok ikke helt fremmede for de fleste de næste uger, og selvfølgelig kommer der en samlet menu på bloggen. Et sted at starte er med karrysalaten. Drop det på dåse, som er propfyldt med alle mulige finurligheder – det tager ingen tid at bikse sammen selv og det smager meget bedre til æg og sild.

Hjemmelavet KARRYSALAT

Hjemmelavet KARRYSALAT

Hjemmelavet karrysalat

2 æg
Ca. 100 g. syltede agurker / cornchioner (2 drue )
1 lille rødløg
1 æble
2,5 dl. formaise frais el. creme fraise
2 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
Salt og peber
Evt. citronsaft

  1. Kog æggene til de er hårdkogte (10 min.), lad dem køle af i koldt vand og pil dem
  2. Hak ægget og de syltede agurker groft
  3. Skær æblet i små tern
  4. Pil og hak rødløget fint
  5. Bland alt sammen med fromaise frais, karry, gurkemeje, salt og peber
  6. Smag til med salt, peber og citronsaft

Server til sild, æg og godt rugbrød! :)

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÜSLI med pistacenødder og chokolade