Hjemmelavet KRANSEKAGE

Hjemmelavet KRANSEKAGE med CHOKOLADE

Hjemmelavet KRANSEKAGE med CHOKOLADE

Her kommer min absolut yndlings version af kransekage, og hvorfor mon? Jep, der er nemlig chokolade i, på og under :) Hvis du vil variere udbuddet kan du jo både lave neutral, med chokolade og med appelsin som kommer på imorgen. Det er den samme masse, som blot bliver piftet op med det ene eller det andet.

Hjemmelavet KRANSEKAGE med CHOKOLADE

Hjemmelavet KRANSEKAGE med CHOKOLADE

Hjemmelavet kransekage med chokolade

1 portion hjemmelavet kransekage
40 g. mørk chokolade, hakket

  1. Bland den grofthakkede chokolade i massen sammen med alle de andre ingredienser og følg restende af steppene som ved normal kransekage
  2. Dyb bunden i tempereret chokolade enten mørk eller hvid
  3. Bland flormelis med vand til glasur
  4. … Massen skal være pænt tung. Når du tager noget op på en ske og vender bunden i vejret, skal det kunne hænge ved i et stykke tid.
  5. ELLER temperer hvid chokoladen og brug dette som pynt
  6. Pynt kransekagen.

NOTE: den marcipan jeg bruger er ikke specielt sød, hvilket betyder at jeg skal tilsætte en del sukker – hvis du bruger en marcipan som allerede er ret sødet, kan du med fordel skære markant ned på mængden af sukker du selv tilsætter.

Velbekomme!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet KRANSEKAGE