JULEGAVE fra LIND DNA og mig + kandiseret appelsinskal

Hjemmelavet MARCIPAN

Hjemmelavet MARCIPAN

ODENSE Bitter 00 har altid været min bedste bageven, men når det kommer til konfekt så er det da hyggeligt at lave marcipanen selv. Og så søder det da bare hverdagen at kunne gå rundt og guffe .

Vil du også have din juleaften sødet med lidt ekstra julegaver fra LIND DNA og mig? Så HUSK  for at deltage skal du blot lægge en “made my day”-kommentar HER – det må gerne være den samme, hvis du også har deltaget de sidste gange. Jeg synes bare de er så hyggelige! Hvis du har kommentarer til bloggen skriver du selvfølgelig også dem! Jeg tager imod med kyshånd :)

ÅRETS JULEGAVE består af et computercover fra LIND DNA, en notesbog fra LIND DNA og en stor pose Lindt chokolade (personligt blandet i Rom, og I vil ikke vide hvor svært det har været at holde fingrene fra den pose) ;) Du deltager her.

 Hjemmelavet MARCIPAN

Hjemmelavet MARCIPAN

Hjemmelavet MARCIPAN

Hjemmelavet marcipan

300 g. mandler
1,5 dl. vand
75 g. sukker

  1. Opløs sukker i vandet i kasserollen og lad det simre et par minutter.
  2. Dæk mandlerne i kogene vand, ind til de er til at smutte
  3. Smut mandlerne (du kan evt. lægge dem i ovnen ved 200 grader i 5 min for at få en ristet smag)
  4. Blend dem helt fint i en foodprocessor eller blender.
  5. Tilsæt sukkervandet lidt efter lidt til du har en sammenhængene masse
  6. Pak marcipanen ind i film og læg den på køl, til den skal bruges.

Hjemmelavet MARCIPAN

Velbekomme!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVE fra LIND DNA og mig + kandiseret appelsinskal