GÆSTEMENU med overskud

Ingefær/lime WOK med svinekød + smagfulde blomkålsris

Ingefær/lime WOK med svinekød + smagfulde blomkålsris

Wok igen igen, fordi det simpelthen bare er hverdagsfavoritten. Og det er som om at det bare bliver bedre og bedre. Denne gang har jeg lavet en marinade af ingefær og lime, som giver et pift, der sige spar to. Når jeg tidligere har lavet wok har jeg blot lavet lidt forskelligt salat til, men denne gang prøvede jeg med blomkålsris. Det lyder ekstremt uinspirerende, men smager ufattelig godt. Jeg lavede lidt ekstra boullion i forbindelse med selve wokken og blandede dette i blomkålsrisene. Simpelt og super smagfuldt.

Ingefær/lime WOK med svinekød + smagfulde blomkålsris

Ingefær/lime WOK med svinekød + smagfulde blomkålsris

Wok med grøntsager, svinekød og ingefær/lime marinade

500 g. svinekød i tern
1 løg, fint hakket
3 persillerødder, i skiver
250 g. champignonger, i skiver
1 rød peberfrugt, i skiver
1 squash, i tern
2 spsk. olie
1 spsk. karrypasta (eller 2 tsk. karry)
ca. 2 dl.  boullion

Marinade

20 g. ingefær, fint hakket
2 fed hvidløg, fint hakket
1/4 dl. soyasovs
saft fra 1 lime
1/2 tsk salt

  1. Bland marinade
  2. Ordn grøntsager
  3. Varm 1 spsk. olie i en wok eller stor gryde / pande
  4. Brun kødet og læg det tilbage i en skål
  5. Varm 1 spsk. olie i samme wok
  6. Steg løg i nogle minutter og tilsæt karrypasta
  7. Kom grøntsagerne ved og steg ved høj varm i et par minutter
  8. Tilsæt kød, boullion og marinade og varm det hele igennem

Blomkålsris

1/2 blomkålshoved
1 dl. boullion el. 1 spsk. olivenolie + citronsaft
2 spsk. cashewnødder
Friske krydderurter
Salt og peber

  1. Kør blomkålene i en foodprocessor eller hak det fint
  2. Bland det med 1 dl. boullion, krydderurter og salt og peber

Ingefær/lime WOK med svinekød + smagfulde blomkålsris

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÆSTEMENU med overskud