PANNA COTTA med jordbær og crumble

JORDBÆRSALSA

jordbærsalsa

Salsaer er ikke kun smadder dekorative, men også rigtig velsmagende. Melon og jordbær kan man spise i laaaange baner, så hvorfor ikke kombinere det og bruge det som frisk tilbehør til aftensmaden. Jeg kunne forestille mig at denne salsa ville være perfekt til grillmad. Faktisk tror jeg at den fungerer perfekt til alt. Vi spiste den sammen med kylling og mums det var godt!

Inspirationen kommer fra sæson for god smag, men da jeg nu lavede den for anden gang prøvede jeg at undlade “dressingen”, og jeg synes at jordbærerne kommer meget bedre til sin ret på denne måde.

jordbærsalsa

Jordbærsalsa

400-500 g. jordbær
1/4 honingmelon
1/2 rødløg
Persille
Salt og peber

  1. Skyl jordbærene og skær dem i mindre stykker
  2. Skær melonen i mindre stykker
  3. Hak rødløg og persille
  4. Bland alt i en skål og smag til med salt og pebber
  5. Server frisk eller stil salsaen i køleskabet

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

PANNA COTTA med jordbær og crumble