Den perfekte brownie

JULEFROKOST menu

Her kommer en genganger fra sidste år – så hvis du, som jeg, stadig har et par julefrokoster til gode, er her lidt inspiration :)

JULEFROKOSTTID! men hvad skal der på bordet? Skal man opfinde den dybetallerken igen eller skal man holde sig til den traditionelle julemad med medister og flæskesteg? Jeg hopper på den hyggelige vogn og laver det jeg aller bedst kan lide, og hvis denne menu blev serveret for mig ville jeg skam ikke klage. Jeg elsker det simple og gode – alt det overflødige kan pænt holde sig væk. Denne menu består af flere af mine livretter bl.a. letsprængt svinemørbrad, laksemousse, laksespinattærte, crumble og trøfler. Så hvorfor ikke samle det hele på en aften sammen med øl, snaps, familie og venner? Jeg kan ikke se problemet.

JULEFROKOST

Det lune:

Et godt rugbrød (fra bageren) 

Sild (fra fiskemanden)

Laksemousse

Karrysalat og æg

Letsprængt svinemørbrad i tynde skiver

Laksespinattærte

Frikadeller

Evt. and eller flæskesteg

Det søde:

Crumble

Æblekage

Kokostoppe

Chokoladetrøfler med saltkaramel

JULEFROKOST

JULEFROKOST

Alt kan laves i forvejen (crumblen er dog bedst lun) så der behøver ikke at være stress på når gæsterne ringer på døren, og så er det bare at ønske god jul(efrokost) her fra.

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte brownie