Så blev det ADVENT igen og DU skal forkæles

JULEGAVE fra LIND DNA og mig + kandiseret appelsinskal

kandiseret appelsinskal

1 uge til juleaften og “Christmas Hits” spiller på højtryk på Spotify! OG 1 UGE TIL JEG TRÆKKER LOD OM ÅRETS JULEGAVE bestående af et computercover fra LIND DNA, en notesbog fra LIND DNA og en stor pose Lindt chokolade (personligt blandet i Rom, og I vil ikke vide hvor svært det har været at holde fingrene fra den pose) ;)

For at deltage skal du lægge en “made my day”-kommentar til dette indlæg – det må gerne være den samme, hvis du også har deltaget de sidste gange. Jeg synes bare de er så hyggelige! Hvis du har kommentarer til bloggen skriver du selvfølgelig også dem! Jeg tager imod med kyshånd :)

julb

Jeg trækker lod ved middagstid juleaften, før jeg selv tager afsted! En af jeres juleaften bliver bestemt sødet med disse gaver og det kunne jo lige så godt være din :)

I får også lige en lille hyggelig opskrift på kandiseret appelsinskal – en smadder god opskrift, til juleaftnerne! :)

kandiseret appelsinskal

kandiseret appelsinskal

Kandiseret appelsinskal

1 dl vand
½ dl sukker
Skal af 2 appelsiner
75 g. chokolade

 1. Skær skrællen i ca. 1/2 cm. strimler
 2. Læg dem i en kasserolle og dæk dem med kold vand.
 3. Varm det indtil vandet koger
 4. Læg appelsinskallerne på en tallerken
 5. Opløs sukker i vandet i kasserollen og bring det i kog
 6. Tilsæt strimlerne i kasserollen og bring det i kog
 7. Reducer væsken og skru herefter ned for varmen og læg låg på
 8. Lad det simre i ca. 30 min. til strimlerne er klare
 9. Når der ikke er mere sirup tilbage, flyttes strimlerne over på et stykke bagepapir
 10. Du kan enten lade dem tørre på køkkenbordet natten over ellers kan de tørre i  2-3 timer på 100 grader til de er sprøde
 11. Temperer chokoladen og dyp enderne i
 12. Opbevar dem i en tætslutte beholder
HUSK igenigen for at deltage skal du blot lægge en “made my day”-kommentar til dette indlæg – det må gerne være den samme, hvis du også har deltaget de sidste gange. Jeg synes bare de er så hyggelige! Hvis du har kommentarer til bloggen skriver du selvfølgelig også dem! Jeg tager imod med kyshånd :)
Og hvis du endnu ikke har købt julegaver så se at vend snuden forbi LIND DNA‘s webshop. Om du end er til dækkeservietter, diverse covers, bakker, måtter, notesbøger, musemåtter, gulvtæpper eller magasinholdere, så er det  stedet hvor du kan glæde alle! :)
RIGTIG GOD JUL!

20 kommentarer

 • Emma Nielsen

  Hvad der ‘made my day’ i dag var, da verdens sødeste pige som jeg har været au pair for i snart 4 måneder, i morges hviskede til mig “you are my best friend Emma”. Jeg rejser hjem nu på fredag og det bliver stjernehårdt at sige farvel til familien, men den kommentar i morges varmer helt ind i sjælen og vil blive husket for altid! En anden ting der senere på dagen også ‘made my day’ var en snapchat jeg fik af mine forældre med et meget fint close-up af deres ansigter (på den der vi-er-lidt-ældre-end-teknologien-hvordan-foregår-det-her måden), hvor de havde skrevet hvor meget de glæder sig til at se mig på fredag. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie g

  Morgenhygge med julemusik og dagens kalendergave = lakridsstang :-) I julen må man godt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Dagens kalendergave fra min søde veninde, som var en lækker proteinbar + tanken om at jeg er færdig med AT idag, og dermed lidt tættere på juleferie! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Hvad der makes my day idag er at komme til eksamen og kunne lægge bøgerne fra mig i nogle få dage og forhåbenligt få en smule julestemning, skulle hygge mig med familien osv. Forhåbentlig ender eksamenen med en god karakter – det ville gøre min dag endnu mere perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Dagens redning bliver den raw “brunkage”-tærte, jeg lavede i går. Den er medbragt på læsesalen til deling med mine veninder, så jeg håber, den også kommer til at redde deres dag ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Andersen

  Jeg har lige trykket ‘send’ på min eksamensopgave for en halv time siden – that just made my day. Nu når den er ude af verden kan det jo kun blive en skøn dag! Jeg mangler efterhånden kun at lægge aller-allersidste hånd på årets sidste eksamen inden den står på juleferie. Og den laver jeg sammen med verdens bedste studiegruppe, så det bliver intet problem! JUL – here I come :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  I dag er det min kærestes fødselsdag – og det betyder at jeg får lov til at forkæle ham, og tilbringe min eftermiddag/aften med ham, hvilket der ikke har været meget plads til i denne alt for travle måned – det har “made my day”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira T.

  Hvad der har “made my day” i dag er, at den forkølelse/influenza-ting jeg har været lagt ned ad den sidste uges tid endelig er ved at lette, så der er en god chance for, at jeg både vil kunne dufte og smage julemiddagen d. 24. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er igång med at lave en stor portion karameller, er sikker på at de vil “make my day” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Jeg har været på et års udvekslings ophold i Alaska for er par år siden, hvor jeg boede ved en familie som havde en lille datter. Jeg har i år sendt dem julekort og har li’ modtaget et billed af min værtsøster på 6 klistret til med hjerte klistermærker, som jeg havde sendt med – that made my day!!!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie S

  At vide, at jeg har sådan en dejlig familie og nogle skønne venner ‘makes my day’ i dag, hvilket gør DHO, en smule mere overskueligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fra LIND DNA og mig? Så HUSK  for at deltage skal du blot lægge en “made my day”-kommentar HER – det må gerne være den samme, hvis du også har deltaget de sidste gange. Jeg synes bare de […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Dejlig besked fra min veninde om at hun er glad for at have mig i hendes liv – det lever jeg højt på i dag :)
  Rigtig god jul :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Min “made my Day” oplevelse i dag, var klart da jeg blev nomineret til årets idrætsnavn 2013 i min kommune! Jeg vandt desværre ikke, men oplevelsen var stor og der vr desuden en masse julegodter ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena Pedersen

  Da jeg kom træt hjem fra byen efter den helt store julegaveshopping i går, kom jeg hjem til en lejlighed med den lækreste duft af mad og levende lys tændt – det var virkelig noget, der “made my day” så meget bedre, og mit energiniveau var lige pludselig steget flere procent igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] om produkter fra LIND DNA og mig skal du blot lægge en “made my day”-kommentar HER – det må gerne være den samme, hvis du også har deltaget de sidste gange. Jeg synes bare de er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria F

  Holdte tidlig juleaften med min far, bror og hans kæreste i dag! Så hyggeligt! I morgen skal jeg til Tyskland, fandt jeg lige ud af til aften – det kunne bare ikke blive bedre :D
  Glædelig jul! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] om produkter fra LIND DNA og mig skal du blot lægge en “made my day”-kommentar HER – det må gerne være den samme, hvis du også har deltaget de sidste gange. Jeg synes bare de […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  En dejlig og frisk løbetur med min mor i morges og afslapning og hygge resten af dagen. Om lidt kommer min skønne, lille nevø på besøg, hvilket uden tvivl er med til at “made my day”. :-)
  Krydser fingre for, at den lækre præmie bliver min – Og rigtig glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hansen

  Det der ‘made my Day’ er måske lidt banalt, men at vågne op og ligge og hygge sig under den lune dyne, med god tid til at tænke over hvor heldig man er med en god familie, at være rask og være glad for livet.
  Det er jo noget man ikke får gjort hver dag, hvor der er mange gøremål, men idag er der tid til at vi kan tænke over alle de goder vi har i livet, så alle kan ‘made The Day’ og glædes over det og få et ekstra glædes smil på munden og gi’ et ekstra julekram til de som de holder af:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det ADVENT igen og DU skal forkæles