Frisk CHEESECAKE med hyldeblomst

Koncept

VELKOMMEN TIL en blog om mad og relevante finurligheder skrevet af en træningselsker!

Ingen dikkedarer. Jeg skriver, træner og laver mad fordi jeg elsker det og fordi det er mine store passioner. Men, men, men for at inspirere jer og udfordre mig selv vil der ind imellem være “fokus på …”, som er et tema, fx chokolade, tapas, grill eller hvor fantasien nu rækker hen!

Jeg er en livsnyder når det kommer til mad, og som tidligere elitesportsudøver går jeg selvfølgelig op i sund madlavning, så længe det ikke er på bekostning af smagen. Jeg nyder personligt maden lidt ekstra hvis jeg kan nyde den med god samvittighed.

Mad er skønt, men inspiration og lidt almene finurligheder har heller aldrig skadet – så I kan også forvente, at der kommer lidt op i ny og næ, som jeg og I nu synes ville være smadder spændende at læse om!

Idéen bag bloggen startede da jeg simpelthen ikke fungerer til at følge opskrifter 100%, så efter jeg begyndte at eksperimentere med mine egne retter, som ind imellem blev ret vellykkede, havde jeg ingen idé om hvordan jeg var noget dertil. Så nu skal de ned på papir og op på bloggen!

28

Hvis I er nysgerrige kan I læse mere om bloggen og hvem, der sidder bag skærmen!

Follow my blog with Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Frisk CHEESECAKE med hyldeblomst