CHOKOLADETRØFLER med appelsin og karamelliserede kakaonips

KONFEKT fordi det er jul

Konfekt ala CoreFood

Hjemmelavet konfekt, fyldte chokolader og julemusik! Er stemningen på en søndag så ikke lagt? Jeg synes da i hvert fald at det er indbegrebet er ren hygge, og at der så kommer det lækreste udbytte gør vel heller ikke noget ;) Vi havde gang i alle 3 støbeforme og så kunne resten af chokoladen jo bruges til konfekt. I år brugte jeg hjemmelavet marcipan, nougat, frysetørrede bær, chokolade, pistachenødder, kakaopulver, kakaonips og mandler! Bumbum … så er standarden for resten af ferien ligesom lagt!

Det kan bestemt anbefales at blande marcipan og blåbær og herefter dyppe i hvid chokolade og trille i pistachenødder :D

I den næste uges tid kommer der 3 opskrifter på fyldte chokolader; en med saltkaramel, en med hvid chokolade ganache med frysetørrede hindbær og en sidste med hvid chokolade ganche og havtorn … mums! Inden nytår kommer 3 varianter af hjemmelavet kransekage. Så jeg håber ikke at i er skræmt over alle de søde sager – det er trods alt december og juleaften imorgen ;)

Konfekt ala CoreFood

Konfekt ala CoreFood

Konfekt ala CoreFood

Min jul er startet helt fantastisk! Det er nemlig netop faldet på plads at jeg skal flytte d. 1. marts, så min ferie kommer nok til at blive tilbragt en del i ikea, idé møbler og ILVA – nøj hvor bliver det spændende og CoreFood flytter selvfølgelig med mig! Muligvis kommer der til at være en del flere nemme hverdagsretter osv. da jeg jo ikke lige har en højre hånd nr. 2 til at hjælpe, men det bliver da smadder spændende!

Hvis du sidder derude med nogle fede indretningsblogge / hjemmesider eller andre fede tips og triks til indretning af en hvid og lys lejlighed så hold dig ikke tilbage, om end det er tips til stue, soveværelse, entre eller køkken :)

Konfekt ala CoreFood

HUSK  for at deltage i julegavekonkurrencen om produkter fra LIND DNA og mig skal du blot lægge en “made my day”-kommentar HER – det må gerne være den samme, hvis du også har deltaget de sidste gange. Jeg synes bare de er så hyggelige! Hvis du har kommentarer til bloggen skriver du selvfølgelig også dem! Jeg tager imod med kyshånd :)

ÅRETS JULEGAVE består af et computercover fra LIND DNA, en notesbog fra LIND DNA og en stor pose Lindt chokolade (personligt blandet i Rom, og I vil ikke vide hvor svært det har været at holde fingrene fra den pose) ;) Jeg trækker lod i morgen formiddag. Du deltager her.

Konfekt ala CoreFood

Konfekt ala CoreFood

Hjemmelavet marcipan
Hvid chokolade, købt her
Mørk chokolade, 80% købt her
Frysetørrede bær (blåbær, hindbær, jordbær osv.)
Nougat
Pistachenødder
Mandler
Kakaopulver fra AMMA
Kakaonips fra AMMA

 1.  Temperer chokoladen
 2. Skær marcipanen i tynde skiver
 3. Placer dit fyld (nougat el. frysetørrede bær) i midten og tril det til en kugle
 4. Dyp konfektkuglerne eller mandler i chokolade
 5. Tril dem i hakkede pistachenødder eller kakaonips
 6. Drys alternativt kakaopulver over

Glædelig jul fra mig til jer :)

5 kommentarer

 • Jeg følger flittigt HOMESICK som er tre piger der er gået sammen om den fineste interiørblog! Dem skal du næsten prøve at tage et kig på! :-) Hvor blev det så du fandt en lejlighed? :-)

  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Frandsen

   Haha pudsigt – det er min absolut yndlings indretningsblog, men til gengæld også den eneste jeg følger – den er helt sikkert en anbefaling værd :) Fandt en super god en i Vanløse – helt perfekt, når det kun er til mig, men mange tak for hjælpen!

   Rigtig god jul :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Du kan da kigge forbi min blog! Jeg har godt nok ikke en helt lejlighed, men mit lille værelse er indrettet som du beskriver; hvidt og lyst. Under kategorien mit værelse (http://mariejosiasen.blogspot.dk/search/label/Mit%20Værelse) eller indretning (http://mariejosiasen.blogspot.dk/search/label/Indretning) kan du se de omhandlende indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Frandsen

   Hej Marie,

   Fed blog – der er super meget inspiration at hente! Der kan jeg nok godt komme til at bruge et stykke tid ;)

   Rigtig god jul :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Konfekt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHOKOLADETRØFLER med appelsin og karamelliserede kakaonips