SVINEKÆBER braiseret i øl og CHORIZOPØLSER

KOTELETTER i fad med kokosmælk og grøntsager

Koteletter i fad med kokosmælk og grøntsager

Endnu en omgang super nem og lækker hverdagsmad. Denne ret bryder traditionen med den traditionelle “koteletter i fad” med champignoner og tomater! Den traditionelle version har aldrig været min kop te, men da der var tilbud på koteletter i SuperBest skulle denne have chancen. Jeg var faldet over en opskrift på Sæson for god smag, som så smadder lækker ud, og god inspiration er altid godt!

Koteletter i fad med kokosmælk og grøntsager

Koteletter i fad med kokosmælk og grøntsager

Koteletter i fad med kokosmælk og grøntsager

Koteletter i fad med kokosmælk og grøntsager

Inspiration: Sæson for god smag

2 porrer
Rodfrugter til at dække bunden (gulerødder, pastinakker, rodselleri)
8 svinekoteletter uden svær og ben
4 tsk. karry
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
ca. 250 g champignon
1 bundt grønne asparges, ca. 500 g
150 g sukkerærter
1 dåse kokosmælk
2 laurbærblade

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær rodfrugterne og læg dem i fadet
  3. Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber.
  4. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider.
  5. Læg koteletterne i fadet på rodfrugterne
  6. Skær løgene og porrer i tynde skiver.
  7. Rens champignon og skær i skiver.
  8. Knæk den nederste træede ende af asparges, smid disse væk og skær resten i snitter.
  9. Blancher sukker ærter og snit dem.
  10. Varm resten af olien på panden.
  11. Tilsæt karry og svits løg, porrer og champignoner et par minutter sammen med presset hvidløg.
  12. Tilsæt asparges, sukkerærter, kokosmælk og laurbærblade og kog op.
  13. Fordel grøntsager og kokosmælk over koteletterne.
  14. Stil fadet i ovnen i 10-15 minutter til kødet er mørt.

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVINEKÆBER braiseret i øl og CHORIZOPØLSER