STRACCIATELLA IS

LAKS i DILD og VODKA

Laks i dild og vodka

Vodka i madlavning, det er vel meget normalt eller … ? Idéen kom fra det altid trofaste blad Mad&Venner, hvor de havde brugt hvid fisk og lidt andet hist og her. Men laks er nu altså min yndling – og hold da magle hvor var det lækkert. Det er en sikker vinder til både  hverdag og fest … og med lidt rösti eller portobellosvampe til, så går du ikke galt i byen.

Har i forresten set at programmet til Copenhagen Dining Week er oppe nu. Jeg kommer nok til at bruge det meste af dagen på at ligge slagplan til bestillingen åbner, og tro mig det bliver ingen nem opgave ;) Hvis det kostede gratis og der var 14 dage i uge 7 så ville jeg tage på restaurant crawl mellem alle restauranterne, ingen tvivl om det.

Laks i dild og vodka

Laks i dild og vodka

Laks i dild og vodka

Laks i dild og vodka

4 laksebøffer
Skal af 1 citron
1 lile bundt dild
1 spsk. sukker
1,5 spsk. salt
Peber
1,5 spsk. vodka (hvis du ikke har vodka kan du evt. prøve med rom el. citronsaft)

  1. Hak citronskal og dild fint
  2. Bland alle ingrdienser
  3. Læg laksebøfferne på en tallerken og gnub marinaden godt rundt på laksen
  4. Læg laksebøfferne i en plastikpose med marinaden til næste aften (når de skal serveres)
  5. Tag dem ud af posen og dup dem i køkkenrulle
  6. Læg dem i et ildfast fad og sæt det i ovnen ved 150 grader i 15-20 min.

Laks i dild og vodka

Velbekomme!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRACCIATELLA IS