Grillede MAJSKOLBER som de skal være

Bedre LAKSEBØFFER fås næppe

laksebøffer

“Hvad skal vi ha’ til aften i aften?” Har i hørt jer selv tænke det? Det tror jeg vist nok! Herhjemme kommer svaret med det vuns, hvis tanken dukker op – nemlig: LAKSEBØFFER FRA TORVEHALLERNE!

Laks er både ekstremt lækkert, nemt, sundt og mættende – så hvorfor ikke spise det noget oftere? I Torvehallerne kan 4 store laksebøffer fås til 125 kr., hvilket er en ganske fornuftig pris i forhold til hvad man ellers kan komme til at give for god fisk. Toppingen kan du variere til det uendelige med lige netop det du elsker – kun fantasien sætter grænser.

laksebøffer

Laksebøffer

4 personer (som hovedret)

Olie
4 gode laksebøffer á ca. 200 gr.
Syltede ingefær
Dild (frisk eller tørret)
Evt. sød chili
Citroner

  1. Forvarm ovnen til 175 grader
  2. Hæld lidt olie i et ovnfast fad, og læg laksebøfferne heri.
  3. Dryp saften fra de syltede ingefær over laksen (er der ikke mere saft, kan man også skære de syltede ingefær i tynde flager og lægge på laksen)
  4. Hæld evt. lidt “sød chili” over bøfferne
  5. Drys dild over, og læg citronskiver på toppen.
  6. Sæt fadet i ovnen i 20 min.

Mht. det hvide som kommer frem fra laksen, så er det ifølge “eksperterne” et tegn på at laksen har fået for meget, altså mistet næringsstoffer og smag. Jeg synes dog tværtimod at laksen smager bedre når den har fået de 20 min. Hvis du vil undgå det hvide skal du gi tilberede laksen ved max. 150 grader i 20-25 minutter.

Husk at du kan toppe laksen med lige netop det du elsker. Som tilbehør kan du servere alt – jeg synes ikke der er nogle begrænsninger mht. hvad der går godt til laks. Som regel spiser vi altid pesto, squash og ærtesalat og tomatsalat til.

Velbekomme!

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillede MAJSKOLBER som de skal være