NØDDEKURVE

LETSPRÆNGT KYLLINGEBRYST

LETSPRÆNGT KYLLINGEBRYST

Har du prøvet min livret? Nærmere sagt, har du prøvet letsprængt svinemørbrad? Ellers er det sørme på tide. Jeg ville prøve at udfordre min livret ved at sprænge kyllingebryster i stedet for svinemørbrad og mums det lykkedes godt. Kyllingebryster er en klassisker i hverdagen, i hvert fald hos mig og det her er en af de mest idiotsikre opskrifter, som jeg bestemt ikke synes du skal snyde dig selv for.

Her kommer lige et par forslagt til hvad du kunne servere til: rösti i fad, tomatsalat med hytteost og peberfrugt, squash og ærtesalat med feta, fyldte portobellosvampe og et must på være PESTO.

LETSPRÆNGT KYLLINGEBRYST

LETSPRÆNGT KYLLINGEBRYST

Letsprængt kyllingebryst

Ca. 700-800 g. kyllingebryst (4 store)
2 spsk. salt
1 spsk. sukker

Dag 1

  1. Placer dem i en plastik pose med salt og sukker
  2. Ryst posen, så salt og sukker fordeles jævnt
  3. Placer posen på en tallerken i køleskabet til næste dag

Dag 2

  1. Forvarm ovnen til 200 grader
  2. Tag dem ud af køleskabet og dup dem tørre med et par stykker køkkenrulle
  3. Steg dem kort på panden i lidt olie eller smør, så overfladen er brunet
  4. Placer dem i et ildfast fad og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min.

LETSPRÆNGT KYLLINGEBRYST

Velbekomme!

Følg bloggen på Bloglovin’ og Facebook

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NØDDEKURVE