SOMMERSALAT med jordbær og vindruer

MAD og FOTOGRAFERING

foto-5

Før min passion for mad eksploderede, elskede jeg at tage billeder. Jeg har været på et par grundkurser, men jeg har ikke rigtig fået gjort brug af det jeg har lært. Med bloggen har jeg fået mulighed for at udleve alle mine passioner: jeg får eksperimenteret ubeskrivelig meget i køkkenet, jeg tager en masse billeder, jeg får lov at dele mine opskrifter og ved siden af alt dette har jeg tid til at træne alt det jeg har lyst til, når jeg har lyst!

I dag ringede fotomanden endelig og havde en pakke (eller hele to) liggende til afhentning. Disse to pakke indeholdt to “soft box” lamper, som giver et konstant blødt lys! Nu kan jeg endelig få taget en masse og forhåbentlig gode billeder til bloggen – for billederne betyder utroligt meget for mig i hvert fald!

Da jeg allerede har småt 20 opskrifter liggende til jer, går der lige lidt tid før i får set forskellen i billederne – men nøj hvor jeg glæder mig til at eksperimentere i mit nye “hjemme-studie”.

Go’ weekend herfra!

Næste indlæg

SOMMERSALAT med jordbær og vindruer