Grøn kyllinge-æggepande

3 kommentarer

 • Og selvom her er stille, har jeg da “fundet” hertil. Jeg har prøvet dit link, til chokolade fra Skotland og det er bare super. Jeg glæder mig som et barn, til at lege med det. Har bare ikke overskud til det lige nu. Men så kan jeg jo bare glæde mig lidt længere…

  Kh.
  Anne-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hej Anne-Marie,

   Det er jeg virkelig glad for. Du skal virkelig glæde dig til at lege med det – der er simpelthen så mange muligheder. Jeg er selv helt pjattet med de fyldte chokolader og hvis man er til det kan det virkelig anbefales, der er både guides og opskrifter på fyld her på bloggen :)

   Ha’ det rigtig godt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, jeg så lige din interesse for madopskrifter. Jeg har lige fået indsendt et link til gratisnu.dk. Det omhandler pizza og en gratis pizza opskrift. Du kan eventuelt tjekke vores side ud på gratisnu hvor du også er velkommen til at sende dine egne gratis opskrifter eller bruge nogle af vores gratis tilbud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn kyllinge-æggepande