CRUMBLE med æble, blåbær og chokolade

MÜSLI med pistacenødder og chokolade

MÜSLI med pistacenødder og chokolade

Hvorfor bruge sukker og honning, når man kan bruge hvid chokolade i en müsli? Jeg har altid spist en håndfuld chokolade og et par mandler på min skyr om morgenen, hvilket nok ikke er den bedste start på morgenen, i hvert fald ikke i følge min mave – og når jeg spiser minimum 3 portioner, så gør det ikke sagen bedre. Så jeg måtte prøve noget nyt, som stadig indeholdt min chokolade og voila – her har I en virkelig god blanding til jeres morgenmad (eller eftermiddagssnack / aftenguf)! :)

MÜSLI med pistacenødder og chokolade

MÜSLI med pistacenødder og chokolade

MÜSLI med pistacenødder og chokolade

MÜSLI med pistacenødder og chokolade

2 dl. havregryn
1 d. kokosmel
1 dl. græskarkerner
1,5 dl. mandler
1 dl. usaltede pistacenødder (kan fås i de fleste supermarkeder)
25 g. hvid chokolade
40 g. mørk chokolade

 1. Hak mandler og pistacienødder
 2. Rist alt, undtagen chokolade, på en tør pande til det bliver gyldent og dufter ristet
 3. Lad det køle af i en skål
 4. Hak chokoladen og bland i
 5. Opbehaver müslien i en tætsluttet beholder

MÜSLI med pistacenødder og chokolade

Velbekomme!

2 kommentarer

 • kathrine

  Jeg ville bare lige høre, tænker du nogensinde på vægt? For selvom man spiser sundt, så når man træner tager man lidt ekstra på grundet muskler. Men tænker du over det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Frandsen

   Jeg spiser og laver mad fordi jeg virkelig sætter pris på det og hygger mig med det og det helt samme med træning. Vægten spytter et tal ud, men det tal fortæller intet om hvordan du har det! Jeg tabte mig 10 kg. og har nu taget 8 på igen ;) Men det betyder ikke en fløjtende fis, så længe jeg gør det jeg elsker, spiser det jeg elsker og træner det jeg nyder! Det korte svar er altså nej :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRUMBLE med æble, blåbær og chokolade