SQUASHETTI med pesto og kylling

PÅLÆGSCHOKOLADE hjemmelavet og vanedannende

PÅLÆGCHOKOLADE hjemmelavet og vanedannende

Lunt brød, varm te, blød dyne, hyggeligt TV … og ikke mindst hjemmelavet pålægschokolade. Så er lykken gjort! Det er simpelthen så oplagt at bruge overskuddet af en omgang tempereret chokolade til pålægschokolade – det kan simpelthen ikke sammenlignes med supermarkedernes.

HUSK at du kan deltage i konkurrencen om at vinde LIND DNA produkter – det er vel jul. Du skal blot tagge et smadder hyggeligt billede på instagram med @mariafrandsendk og #corefoodjul – så trækker jeg lod om endnu flere præmier på søndag :)

PÅLÆGCHOKOLADE hjemmelavet og vanedannende

PÅLÆGCHOKOLADE hjemmelavet og vanedannende

PÅLÆGCHOKOLADE hjemmelavet og vanedannende

Pålægschokolade

CHOKOLADE, tempereret
Evt. frystetørrede bær, praliné eller pistacie/nødde/chokoalde-guf

  1. Temperer rigeligt med chokolade
  2. … gem den resterende del i en stål til næste gang du skal temperere chokolade, da det er nemmere at håndtere store mængder
  3. Fordel chokoladen på et stykke bagepapir og drys topping over
  4. Lad den sætte sig i ca. 5 min.
  5. Snit passende skiver med en kniv og lad chokoladen sætte sig helt
  6. Opbevar pålægschokoladen i en luftætboks (hvis det hele ikke er forsvundet før du når så langt) ;)

PÅLÆGCHOKOLADE hjemmelavet og vanedannende

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SQUASHETTI med pesto og kylling