STIKKELSBÆRIS

PESTO

IMG_7606

Hvilken bedre måde at starte bloggen op end med en af mine store svagheder … pesto. I løbet af det sidste årstid er denne pesto blevet lavet ca. 3 gange ugentligt. Den bliver spist til alt, på alt og fungerer godt til (mere eller mindre) alt. Fisk, kød, fjerkræ, grøntsager, brød … you name it.

Jeg lever hverken efter LCHF eller palæo. Jeg er ikke sundhedsfanatisk, fedtforskrækket og heller ikke kræsen. Jeg er en livsnyder og sætter stor pris på god mad. Dog fungerer min mave bare bedre hvis jeg undgår for meget brød, ris, pasta, kartofler, kerner og mælk. Før levede jeg af havregryn med mælk, boller med kylling og yoghurt med müsli. Idag elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med proteiner og grøntsager i centrum. Heldigvis passer pesto fantastisk ind her.

Tro mig, denne pesto bliver fast inventar i dit køleskab, hvis du giver den et prøv!

IMG_7609

Basilikumpesto

50 g. valnødder
1 fed hvidløg skåret i tern
1 spsk. soltørrede tomater i olie (hakket)
Bladene fra en lille potte basilikum
Bladene fra en lille potte persille
1,5-2 spsk. olivenolie
Salt + peber
1 tsk. citronsaft

  1. Put alt i en skål og blend med en stavblender (altenativt kan du tage en foodprocessor i brug)
  2. Tilføj evt. lidt ekstra olie hvis den er for tyk.

Velbekomme!

Follow my blog with Bloglovin

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

STIKKELSBÆRIS