RØDBEDEPESTO

RAVIOLI med RØDBEDEPESTO

RAVIOLI med RØDBEDEPESTO

RAVIOLI med RØDBEDEPESTO

Lidt associationer til en hyggelig aften i Roms sidegader på en lille lokal restaurant får man da. Og italiensk mad er liiiiige mig, men desværre er min mave ikke helt enig. Så når det skal være, skal det være ordentligt og med ordentligt mener jeg lækre pastaretter, ravioli, risotto eller noget i den dur. I kan se eller gense mine italienske guldklumper lige her.

Og lige et par sidespring her på en torsdag. For det første så skal I mindes om, at det er Copenhagen Dinning Week hele næste uge og der er ingen undskyldning for ikke at forkæle jer selv. For det andet så har jeg netop afsluttet grundforløbet i anatomi og fysologi igår, og fra på lørdag af går det løs med løbeinstruktør uddannelse – det er jo den sjove del. Så til aller jer løbeglade københavnere eller til jer der ikke har fundet motivationen til at finde skoene frem endnu, så skal vi da forhåbentlig snart ud løbe sammen, skal vi ikke?

RAVIOLI med RØDBEDEPESTO

RAVIOLI med RØDBEDEPESTO

RAVIOLI med RØDBEDEPESTO

Ravioli med rødbedepesto

30-40 stk. (som tilbehør til 4-5 personer)

300 g. god durumhvede
3 æg
1/2 spsk. olivenolie

Hæld mel i en skål, og slå æggene ud i midten af melet.
Tilsæt olien og ælt dejen – gerne med fingrene.
Når den hænger sammen, tages den ud på bordet og æltes til dejen er smidig og glat.
Pak dejen ind i film og læg den i køleskabet i skålen

1/2 portion rødebedepesto

Del dejen i 2 stykker.
… Har du en pastamaskine så brug denne til at rulle lange tynde stykker dej. Hvis ikke så brug en kagerulle til at rulle lange tynde stykker dej. (De skal være 6-7 cm brede)
Læg en teskefuld fyld for hver ca. 8 cm på en af de aflange delstykker.
Læg et tilsvarende stykke dej ovenpå, og tryk ned i mellemrummene.
Skær over i mellemrummene og pres forsigtigt dejen omkring fyldet.
… Vil du ha raviolien runde, kan du bruge en udstikker i passende størrelse.
Den dej der bliver til overs kan du rulle ud igen, til der ikke er mere dej eller fyld tilbage.
… Læg et fugtigt viskestykke over de færdigsamlede raviolier så de ikke tørrer ud
Kog en stor gryde vand, og skru ned, så det ikke bobler.
Læg raviolierne i gryden – ikke flere end at de ikke ligger i lag.
Lad dem “koge” i ca. 3 minutter til de flyder ovenpå.

RAVIOLI med RØDBEDEPESTO

Velbekomme!

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

5 kommentarer

 • Det kunne jeg godt spise lige nu:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Det ser super lækkert ud! :)
  Og det med at løbe, det er jeg super frisk på. Jeg kunne godt tænke mig at finde løbeglæden frem igen og prøve at træne mig op til et halvmaration til efteråret måske :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • corefood

   Mange tak! Hvor lyder det bare godt og det kunne være fedt at finde glæden ved løb igen – jeg giver lyd fra mig når jeg forhåbentlig får nogle timer et sted :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig godt ud. Lavede du dem med en pastamaskine eller uden? Jeg har ikke nogen, og er lidt bange for at kaste mig ud i det, for jeg har hørt om nogle der synes det simpelthen bliver for tykt, uanset hvor meget de arbejder med den kagerulle. Men overvejer hvis jeg skal turdes alligevel, når jeg ser den her opskrift :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • corefood

  Mange tak, det er også bare det bedste :) Jeg lavede dem med maskine, men jeg er helt sikker på at det er muligt uden! Uden at have prøvet det så tror jeg bare at man skal dele dejen over i mindre bidder undervejs når man ruller ellers så fandt jeg lige dette link! Men prøv – hjemmelavet pasta og ravioli er bare skønt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RØDBEDEPESTO