VANILJESMÅKAGER med APPELSIN

Så blev det ADVENT igen og DU skal forkæles

IMG_2515

GLÆDELIG JUL igenigen og igår trak jeg den heldige vinder! Men først og fremmest 1000 tak for alle kommentarerne, som bestemt har være rigtig gode, både konstruktive og rigtig hjertevarm, så mange tak! I kan da bare tro at jeg fortsætter med den jordnære tone, alt andet ville ikke være mig ;) Et par stykker nævner flere opskrifter og det kan I tro jeg gerne ville, men jeg vil hellere dele færre gode, end mange som jeg ikke kan stå 100% inden for :)

Der er bl.a. også blevet spurgt efter morgenmadsopskrifter, hurtige frokosttingting, mere om min træning, brunchidéer, vegetariske hovedretter, en sundere opskrift på hindbærsnitter og sidst men ikke mindst juleopskrifter! Og jeg vil helt sikkert følge op på alle forslagene, mht. brunchidéer så disse scones simpelthen nævnes … mums! ;) Og god idé med hindbærsnitter – det vil jeg helt sikkert prøve at lave!

Mht. min træning kan i evt. læse lidt her! :)

Og julen er lige om hjørnet og det er 2 ugers tiltrængt ferie også, så I kan tro at der kommer en masse juleopskrifter – måske lidt sent, men hva’ pokker så trækker vi bare julen til starten af januar! Men prøve endelig disse skønne vaniljesmåkager med appelsin, som jeg bagte i lørdags, de ikke helt ringe ;)

Laeder-daekkeserviet-der-er-let-at-rengoere-brunbull

Nu må vi hellere komme til sagen! Den heldige vinder er …… Louise med kommentaren:

Jeg er blevet helt forelsket i dækkeservietterne, så jeg krydser fingre hver søndag ;)
Jeg er en forholdsvis ny læser, og er allerede vild med at få inspiration fra dine lækre opskrifter! Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om din træning? :)

Den næste og sidste konkurence sættes igang sammen med LIND DNA senere idag og der bliver trukket en vinder juleaften … og tro mig den gave vil du gerne vinde (jeg ville i hvert fald gerne beholde den) ;) Og hvis du endnu ikke har købt julegaver så se at vend snuden forbi LIND DNA‘s webshop. Om du end er til dækkeservietter, diverse covers, bakker, måtter, notesbøger, musemåtter, gulvtæpper eller magasinholdere, så er det simpelthen stedet hvor du kan glæde alle! :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VANILJESMÅKAGER med APPELSIN