BLÅBÆRKAGE med lime og marcipan

Skøn TOMATSALAT med BLOMKÅL og FETA + iværksætterdrømmen

Skøn salat med tomat, blomkål og feta

Der skal intet til at vende en salat fra “jeg spiser det kun fordi det er sundt” til “nøj, vil du ikke række mig lidt til!”. Når der i ny og næ skal ske lidt afveksling fra de to standartsalat (tomatsalat med hytteost og squash og ærtesalat med feta) som, mere eller mindre, bliver sat på bordet lige så ofte som tallerkner, så er denne et super bud. Blomkål og feta fungerer faktisk rigtig godt sammen, hvilket jeg ikke lige havde overvejet og så med de friske tomater – mums.

Blot 2 uger er det eneste, der er tilbage til jeg har gennemført mit første marathon. Hvor bliver det fedt! I forbindelse med lidt tidsfordriv på det store net, faldt jeg over lidt marathonfacts – lidt pudseløjerligt, bl.a. havde en dreng fra den indiske slum løbet 48 marathon inden han fyldte 8.

Udover en masse tid i køkkenet, har min weekend også budt på en del timer i Øksnehallen til Iværk&vækst, som er en kæmpe inspirationsmesse for iværksættere (og dem som mig, vis drøm er at have frihed til at være fri og gøre det jeg elsker allermest). Jeg er typen, som elsker at have noget at beskæftige mig med, og se udvikling i det jeg gør. Min drøm er at skabe noget og leve af det som jeg holder af. Så tro mig, den dag hvor min mavefornemmelse sig “go for it” eller jeg møder en med samme interesser, som samtidig er min modsætning med en idé, som jeg kan stå inden for, så kaster jeg mig ud i det, for: ”If you can dream it, you can do it”. Toke Kruse fra Billy’s Bing har skrevet dette blogindlæg og jeg tror ikke at jeg kunne have beskrevet mine egne tanker  bedre selv ;) 

Skøn salat med tomat, blomkål og feta

Skøn salat med tomat, blomkål og feta

Skøn salat med tomat, blomkål og feta

Ca. 350-400 g. farvede tomater (eller normale cherry)
1/4 blomkålshoved
Ca. 150 g. feta
1 håndfuld frisk basilikum, hakket
Balsamico
Citronsaft
Salt

  1. Skær tomaterne i kvarte eller halve
  2. Hak blomkål
  3. Smuldre feta i salaten og bland basilikum i
  4. Smag til med balsamico, citronsaft og salt

Velbekomme!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLÅBÆRKAGE med lime og marcipan