RØDBEDEBRUD

SALTINDBAGT KNOLDSELLERI

SALTINDBAGT KNOLDSELLERI

Mig og salt mad, så er en helt god kombi sat sammen. Letsprængt svinemørbrad eller kyllingebryst er et klassisk eksempel. Og denne smækre lækre ret skal ikke undervurderes. Udseendet er ikke imponerende, men der er smagen til gengæld. Inspirationen kommer fra det hyggeligste sted på jord, nemlig Svinkløv Badehotel, hvor jeg tidligere har været is-pige med en veninde. Og det er da hændt at vi et par gange har været et smut forbi og ikke uden grund, for maden er helt i top.

Denne mørre og salte knoldselleri går super godt til et godt stykke kød, men til fisk og fjerkræ tro jeg heller ikke den fejler.

SALTINDBAGT KNOLDSELLERI

SALTINDBAGT KNOLDSELLERI

SALTINDBAGT KNOLDSELLERI

Saltindbagt knoldselleri

Inspiration: Svinkløv Badehotel

1 stor, skrællet knoldselleri
500 gr. fint salt
500 gr. hvedemel
250 gr. vand
100 gr. smør

Mel, salt, vand og smær æltes sammen til en dej
Rul dejen ud og pak omkring sellerien.
Placer den i et fad og bag i ovn ved 160 grader i 2 timer.
Pil dejen af og smid væk.
Server f.eks. sellerien som tilbehør til et godt stykke kød.

SALTINDBAGT KNOLDSELLERI

Velbekomme!

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RØDBEDEBRUD