Lidt hygge og kickstart

Sommerlig KYLLING og AVOCADO SALAT

Sommerlig kylling og avocado salat

Sundt, nemt, billigt, lækkert og mættende. Kan man bede om mere? Jeg lavede denne salat sammen med focaccia brødet som frokost til min bror, min mor og mig. Det var første, men bestemt ikke sidste gang jeg prøvede denne kombination. Salaten er perfekt som frokost “on the go”, men kan også sagtens spises som en let aftensmad eller serveres til en buffet.

Sommerlig kylling og avocadosalat

3 personer

2 håndfulde salat (jeg brugte babyleaves)
1 peberfrugt
1 håndfuld sukkerærter
Ca. 250 g. tilberedt kyllingebryst
1 avokado
1-2 spsk. pesto
2-3 spsk. cashewnødder (eller mandler / pinjekerner / græskarkerner)

  1. Skyl salaten
  2. Skær pebberfrugt, sukkerærter og avocado i mindre stykker
  3. Tilbered eller tø kyllingebrysterne op og skær dem i mindre stykker
  4. Bland alt og tilsæt pestoen
  5. Rist evt. nødderne og top salaten med disse

Velbekomme!

Næste indlæg

Lidt hygge og kickstart