Speltotto med blomkål og danske ærter

SPIS BERLIN //1

Er ret pjattet med mad og er ret vild med at rejse og den kombi gør mig egentlig heller ikke så meget. I denne weekenden er turen gået til Berlin, endnu engang med formålet at løbe Berlin Marathon … sådan skulle det desværre ikke være i år, da mit knæ ikke helt vil samarbejde. Så en øv-oplevelses at måtte stå på sidelinjen imorgen når resten af mig simpelthen så gerne ville stå til start med 30.000 andre og nu når startnummeret pænt ligger og kalder på mig på natbordet, men mon ikke det bliver min tur igen næste år.

Til gengæld er der plads til en masse skøn mad og et par trætte turiststænger. (Selvom billedernes kvalitet er ret ringe, så er stederne smadder anbefalelsesværdige)

 photo foto3_zpsfb405216.jpg

 photo foto2_zpsc55d3782.jpg

Kauf dich glücklich (café og bar)

Retro med kæmpe R! Virkelig gennemført hyggeligt, uformelt og autentisk … og de har vafler … med is! Mums. Jeg er solgt! Egentlig bare en café, som skal besøges i Berlin. De serverer både morgenmad, vafler, KÆMPE isdesserter og drinks når mørket faldet på :)

HvorOderberger Straße 44, Prenzlauer Berg

 photo foto1_zpsb9d327e3.jpg

Monsieur Wong (vietnamesisk)

Det skulle være byens bedste vietnamesiske restaurant, så er barren sat – men det er skam iorden. Jeg elsker det vietnamesiske køkken og blev ikke skuffet. Stedet er både hyggeligt, stemningsfyldt og har et småt, men godt menukort – både med skønne retter og lokale drikke. Som en appetizer er forårsrullerne bestemt anbefalelsesværdige … bare et tip :)

Hvor: Alte Schönhauser Straße 46, Mitte

 photo foto4_zps0fb1bc30.jpg

II Pane e Le Rose (italiensk)

Smadder hyggelig italiensk restaurant med fart på en lørdag aften. Tempoet var højt og restauranten fuld, men maden var god og autentisk som den skal være! :)

Hvor: Am Friedrichshain 6, Prenzlauer Berg

Vi fortsætter Berlinerrundfarten imorgen, med endnu mere skøn mad og endnu trættere fødder :)

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Speltotto med blomkål og danske ærter