SPIS BERLIN //1

SPIS BERLIN

Efter at have lavet SPIS BERLIN //1 forpligtede det jo lidt til at finde et par skønne steder søndag og mandag før snuden vendte hjem igen. Men den gik skam også liiige. Det var nu en lidt tam fornemmelse at stå på sidelinjen da tusindvis af seje glade løbere fyldte 42 km af Berlins gader, men jaja sådan er det med dumme knæ. Til gengæld fandt vi en masse skønne steder at spise, som I får lige her:

 photo foto1_zps10330ef1.jpg

 photo foto2_zpsb6f63d25.jpg

 photo foto3_zps81022145.jpg

LOKAL

Efter min far med nød og næppe havde solgt mig et besøg på en tysk restaurant fandt vi et alternativ som ikke lød helt ringe. Lokal vil man aldrig falde over selv, da den ligger godt gemt væk i sidegaderne til Friedrichsstraße, men jeg er solgt og vender bestemt tilbage.

1. Indretningen var simpel, rustik og lige efter mit hoved (massere af træ). 2. Brødet før maden var super lækkert. 3. Menukortet var småt og kvalitetsfyldt. 4. Maden var mums og portionerne ikke skrabede. 5. Priserne var bestemt acceptable.

Hvor: Linienstraße 160, Mitte

Fassbender & Rasch

 photo foto4_zps494a0513.jpg

Fassbender & Rausch

I kan læse meget mere om Fassbender & Rausch, i dette indlæg fra sidste år. Fassbender & Rausch er opdelt i chokoladebutik i stuen og café / restaurant på 1. sal. Restauranten råber ikke ligefrem på turister, hvilket gør oplevelsen og stemningen endnu mere unik. 

Udover at maden siger spar to, indgår der chokolade i ALLE retter, også de salte. Sidste år besøgte jeg stedet begge gange jeg var i Berlin og oplevelsen var sublim. Vi havde desværre en tjener denne gang, hvor man kun følte sig til besvær – men vi har nok bare været uheldige og det holder os helt sikkert ikke fra at lægge vejen forbi næste gang :)

Hvor: Charlottenstraße 60, Mitte

 SPIS BERLIN //1 er herunder opsummeret, men du kan selvfølgelig se hele indlægget med billeder og beskrivelser HER.

Kauf dich glücklich (café og bar)   –   HvorOderberger Straße 44, Prenzlauer Berg

Monsieur Wong (vietnamesisk)   –   Hvor: Alte Schönhauser Straße 46, Mitte

II Pane e Le Rose (italiensk)   –   Hvor: Am Friedrichshain 6, Prenzlauer Berg

Skærmbillede-2013-12-22-kl.-02.26.39

Følg bloggen på Bloglovin' og Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPIS BERLIN //1