SPIS ROM // restauranter

SPIS ROM // café, is og chokolade

Sidst men ikke mindst, så er der her en guide til de søde og hyggelige pausesteder. Nærmere sagt en smadder hyggelig café med den bedste te og kage, en virkelig god is-butik og selvfølgelig har jeg ikke været på ferie uden at spise chokolade ;)

Og lige et tip – hvis I skal i Colosseum, så køb for guds skyld billetter ved indgangen til Forum Romanum. Vi havde fået dette tip, hvilket vi var rigtig glade for da der var mindst 1,5 times kø ved Colosseum, mens vi gik direkte igennem ved Forum Romanum. Og om søndagen kører der ingen biler i hele området, så hvis I er i Rom om søndagen, kan det anbefales at tage derhen der.

SPIS ROM // café, is og chokolade

SPIS ROM // café, is og chokolade

Salotto42

Te og kage. Så er enhver regnvejrs-, sne- og solskinsdag reddet. Der er ingen undskyldning for ikke at stoppe forbi Salotto42 – vi nåede ind og få te og kage to eftermiddage og det er virkelig iorden det, som bliver serveret. I 2010 var caféen i top50 over verdens bedste barer og jeg forstår hvorfor. Jeg kunne forestille mig at stedet er virkelig fedt hvis man om aftenen stopper forbi til en drink, men te og kage er bestemt anbefalelsværdigt.

Hvor: Piazza di Pietra 42

SPIS ROM // café, is og chokolade

Il Gelato di San Crispino

Rygterne siger at det skulle være Roms bedste is og det behøver man ikke sige to gange til mig, for den skulle selvfølgelig prøves. Og den var god, rigtig god endda. Der ligger rigtig mange is-butikker i Rom og det kan være svært at skelne mellem de gode og dårlige. Men hvis I finder Il Gelato di San Crispino, så er I sikret smadder lækker og cremet is.

Hvor: Via Della Panetteria 42

SPIS ROM // café, is og chokolade

Lindt chokolade

Hold da magle, så er der dømt chokoalde for alle pengene. Når man først trædder ind af døren bliver der støbt og pynt chokolade bag disken og herefter er der simpelthen chokolade til enhver smag. Og jo, jeg blandede en pose og den holdt kun lige til hele flyveturen hjem ;)

Vi havde fundet et par chokoladebutikker i “Turen går til Rom”, men det var da godt nok noget småtteri og kvaliteten var ikke engang i top. Men Lindt falder altid i god jord og butikken er helt overdådig.

Hvor: Via della Maddalena 12

[mappress mapid=”3″]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPIS ROM // restauranter