CHOKOLADEBOLLER med havregryn

SQUASH og ÆRTESALAT med FETA

IMG_7679

Squash og ærter er hver for sig ikke de mest sindsopdrivende grøntsager, men når de to blandes og toppes med feta så sker der mirakler. Første gang vi lavede denne salat var til en buffet i anledning af min fødselsdag. Dengang var squashen skiftet ud med kartofler (for gæsternes skyld, da min mave ikke ligefrem er bedste venner med kartofler), men i ugen efter prøvede vi at bytte disse to ud med hinanden, og det var et helt ok prøv.

For tiden bliver der lavet ny portion mere eller mindre hver aften, da den bare fungerer som salat til alt (ligesom pestoen som tilbehør). Jeg serverede den til en venindeaften, og den fik kun ros med på vejen! Endda min bror, som ellers helst undgår det grønne er pjattet med den.

Det behøver ikke være avanceret for at være godt!

IMG_7665

Squash og ærtesalat med feta

4 personer

1 squash
300 g. ærter (optøede)
150 g. feta/salattern

  1. Tø ærterne op
  2. Riv squash på et mandulinjern eller med et juliennejern og skær dem i mindre skiver
  3. Bland ærter og squash og smulder fetaen i
  4. Top evt. med pinjekerner

TIP: når ærter, bønner, bær osv. skal tøes op fra frost lægges det i en skål og der hældes kogende vand over. Lad det stå et 1-3 minutter og hæld det derefter gennem en sigte. Voila, meget nemmere end mikroovnen.

Velbekomme!

Follow my blog with Bloglovin

//

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

CHOKOLADEBOLLER med havregryn